Home GezinDreumes Vtech Bla Bla Blocks Dieren review + WINACTIE!

Vtech Bla Bla Blocks Dieren review + WINACTIE!

Door Ferdi
Vtech Bla Bla Blocks dieren review en winactie

Genomineerd voor speelgoed van het jaar

Dit jaar is het Bla Bla Blocks speelhuis genomineerd voor speelgoed van het jaar 2018 in de leeftijdscategorie van 0 t/m 3 jaar. Vandaag review ik de kleinere variant namelijk Bla Bla Blocks dieren waarbij onder anderen een papegaai, olifant en giraf centraal staan. Tevens mag ik 1 Bla Bla Blocks Dieren exemplaar t.w.v. € 19.95 gratis weggeven, lees hieronder hoe je mee kunt doen.

Wat zijn Bla Bla Blocks?

Met Bla Bla Blocks spelen kinderen hetzelfde als met alle andere bouwblokken. Het grote verschil is dat er bij deze blokken allerlei interactie is in de vorm van gezongen liedjes melodietjes en zinnetjes. Er is 1 basisstation waar je 6 speciale blokken in kunt stoppen elk blok heeft twee kanten waar weer een ander diertje op staat. Zo wordt er verteld welk dier het is en wat voor geluid het dier maakt. Ook wordt zo nu en dan de kleur van het blokje vertelt. Erg leuk is als de bouwunit begint te vragen of je iets voor hem wilt bouwen, dit triggert direct de fantasie. Zo vraagt hij bijvoorbeeld “Kun jij een papegaai maken?” of “Kun jij de zebra in het Bla Bla bord plaatsen?” Lotte vond dit erg leuk om te doen.

Lekker bouwen

In het Dieren pakket zitten 9 bouwblokken waarmee verschillende dieren gebouwd kunnen worden. Zoals een papegaai, giraf en olifant. Deze dieren kun je op verschillende manieren bouwen waardoor het elke keer een uitdaging is. Er zitten 6 bouwtekeningen bij met voorbeelden van dieren die je kunt maken. Wel was het zo dat er op een voorbeeldtekening 2 blauwe blokjes stonden terwijl er maar 1 in de set zat… Verder vond Lotte (6 jaar) het eigenlijk super leuk om allerlei eigen creaties te maken met de blokken heb de hele dag geen kind aan haar gehad.

Over nagedacht

De blokken passen allemaal mooi op elkaar en zitten niet te strak (misschien voor de allerkleinste nog niet zelf te hanteren). De blokjes passen wel eenvoudig in elkaar bij Duplo of Lego  moeten de blokjes echt in de juiste oriëntatie op elkaar geklikt worden. Bij deze blokken kunnen ze op elke manier aan elkaar geklikt worden en ze kunnen daarna nog gedraaid worden. Ook het systeem van herkenning van de verschillende interactieve blokjes is robuust en simpel. Zo zitten er aan de bovenkant van elk speciaal blokje een aantal gaatjes die coderen voor het blokje. Het fijne hiervan is dat er geen gebruik wordt gemaakt van electronische onderdelen  die snel stuk kunnen gaan en is het dus een duurzame oplossing. De unit kan ingesteld worden op twee geluidsniveaus voor als je de geluidjes even zat bent…

Bla Bla Blocks Varianten

Naast deze set van Dieren zijn er nog een aantal sets verkrijgbaar om zo je collectie uit te breiden. Alle blokjes kunnen tussen de sets worden uitgewisseld.

Speelhuis

Bla Bla Blocks speelhuis

Dieren

Vrachtwagen

Bla Bla Blocks vrachtwagen

Hoe kun je winnen?

  • Like de Facebookpagina van Pappablogt
  • Laat hieronder een bericht achter met een geldig email adres zodat ik je kan benaderen mocht je gewonnen hebben.

De Winactie is afgelopen en gewonnen door Joyce!

Ook interessant

17 reactie

Tineke november 5, 2018 - 8:01 pm

Ik doe mee! Dit speelgoed lijkt mij zo leuk voor mijn dochtertje. Dit zou een leuk cadeau voor 5 december zijn.

Reply
Stephanie Boers november 5, 2018 - 8:23 pm

Dat ziet er echt leuk en leerzaam uit! Het lijkt een beetje op Duplo maar dan met interactie, grappig!
En bovendien leerzaam! Onze kleine man is net 2 en zou zoiets vast prachtig vinden. (Zoals alles met geluid eigenlijk!) Dus we doen een rondje mee!

Reply
Jasmijn november 5, 2018 - 8:45 pm

Superleuke actie! Leuke blog ook! Ik twijfelde er nog over maar het klinkt superleuk!

Reply
Agnes november 5, 2018 - 8:53 pm

Dat lijkt me leuk voor onze kids! Zijn dol op bouwen en dieren, ideale combinatie!

Reply
Claudia van Meggelen november 5, 2018 - 8:57 pm

Super leuk!!!! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Pieter ?? lekker bouwen en ontdekken!! Maar vooral kind zijn?

Reply
Dana november 5, 2018 - 9:30 pm

Dat zou super zijn voor mijn kleine dreumus! Die kan nog wel wat speelgoed gebruiken…

Reply
Sylvia november 5, 2018 - 9:45 pm

Dit zou onwij leuk zijn voor onze kleine man die aanstaande 14 November 1 jaar word. Nu denk ik dat ook zijn broer van 8 en zus van 5 het stiekem leuk zouden vinden.

Reply
Ferdi november 6, 2018 - 5:16 am

Haha ja onze dochter van 6 kon zich er heel lang mee vermaken. wordt nog een opgave om deze prijs weg te geven ?

Reply
Djotie november 5, 2018 - 10:23 pm

Mijn kleine is dol op dieren. Mooi kleurrijk spel en zoals ik heb gelezen bied het ruimte om eigen creaties te maken. Daar zal hij wel lang mee zoet zijn.

Reply
Anke november 5, 2018 - 10:23 pm

Nand wordt eind december twee. Sinterklaas, kerst, nieuwjaar en zijn verjaardag. Leuk om op deze manier wat extra inspiratie op te doen voor cadeautjes.

Reply
Valerie Contze november 5, 2018 - 11:03 pm

Jaaa dit is precies wat ik zoek voor onze zoon.
Blokjes, geluidjes, dieren en kleuren. Alles wat hij geweldig vindt!
En een van de voordelen van Vtech; dat het zolang zo mooi en goed blijft. Wij zouden deze heel graag willen voor onze zoon Xavi.

Reply
Jaimy november 5, 2018 - 11:17 pm

Kijk dit is nog eens een “win win” situatie. En ik heb een leuke nieuwe blog ontdekt en dan ook nog eens met een geweldige winactie. We zouden hier heel erg graag aan mee willen doen. Voor onze dochter van 1.5 jaar en over een jaartje kan ook onze andere dochter er mee spelen. Heel erg leuk wij zijn sowieso fan van Vtech.

Reply
Zita november 6, 2018 - 6:38 am

Wat leuk om zo iets te winnen bij deze doe ik graag mee

Reply
Carmelle november 6, 2018 - 2:33 pm

Vtech is geweldig! Dit gaat onze kleine man van bijna15 mnd superleuk vinden, lekker bouwen en leren met papa en mama!

Reply
Marleen november 6, 2018 - 6:13 pm

Wat een leuk speelgoed! Ons ventje is steeds meer aan het spelen en dol op geluid en liedjes. Zou een leuk Sinterklaas kadootje of verjaardagkadootje zijn voor als hij over een paar maand 1 jaar wordt ????

Reply
Rowan van de wetering november 6, 2018 - 8:25 pm

Dit staat al op het verlanglijstje van onze dochter Fay die 25 december 1 jaar wordt.
Ze is gek op blokjes en muziekjes gaat gelijk dansen en klappen.
Dit zal ze echt heel erg leuk vinden.
Na het lezen van je blog lijken ze me nog leuker.

Reply
Joyce van den Beld - Engelbart november 7, 2018 - 11:47 am

Wauw, dat zie er super leuk uit. En ook nog eens goed voor de ontwikkeling. Mijn kleine man is nu druk bezig met het leren bouwen, maar ik merk dat de reguliere blokken merken nog een beetje te moeilijk voor hem zijn. Ik weet zeker dat hij zich hier enorm mee zal vermaken.

Reply

Laat een reactie achter