Duplo voor meisjes voor als lego nog iets te moeilijk is

Het fijne aan meisjes duplo is dat de blokken wat groter zijn en makkelijker in elkaar klikken waarmee de fijne motoriek wordt getraind. Dus is lego nog iets te moeilijk dan is er steeds meer leuk duplo op de markt waar jouw kleintje eindeloos mee kan spelen. Speciaal voor de meisjes heb ik wat leuke duplo sets verzameld waar ze goed mee uit de voeten kunnen de pakketten zijn voor de leeftijdscategorie van 2 – 5 jaar.

Bekijk al het meisjes duplo bij Bol.com.

Lego duplo assepoesters kasteel

Lego duplo voor meisjes

Dit leuke assepoester kasteel spreekt voor elk meisje tot de verbeelding. Draai de prins en prinses rond om ze met elkaar te laten dansen. Een leuke set om het leren bouwen met duplo te leren. De instructies in het boekje zijn duidelijk en eenvoudig te volgen.

 

Lego duplo minnie mouse

duplo meisje

Voor echte minnie mouse fans is er dit leuke duplo pakket van Disney. Verkoop leuke spulletjes in het winkeltje beneden met rokjes en strikken. Er is de mogelijkheid om het gebouw op meerdere manieren te bouwen wat de fantasie van stimuleert. Bij dit pakket zitten 2 Disney figuren, Minnie Mouse en Katrien Duck en als extra een figuur van Koekoek Loca.

 

Lees ook: Het leukste meisjes lego

 

Lego duplo roze doos

duplo doos roze

Leuke duplo meiden startersset om van alles mee te bouwen. In deze set zitten verschillende figuurtjes zoals een konijntje en een meisjespoppetje. Daarnaast zitten er stenen bij met cijfers zodat ze direct leren tellen. De doos is ook erg handig om al het duplo weer eenvoudig op te bergen.

 

Lego duplo prinsessen

Lego prinsessen

Alles met prinsessen vinden meisjes rond deze leeftijd interessant dus ook deze leuke prinsessen duplo set. In deze set zitten de bekende prinsessen Assepoester, Ariël en Sneeuwwitje. Voor Assepoester is er een mooi kasteel van de koning, Ariël heeft een mooie onderwaterwereld met waterglijbaan, Sneeuwwitje heeft een schattig huisje in het bos. Door de drie prinsessen kun je veel leuke verhalen verzinnen.

Lego duplo sofia

Prinses sofia duplo

Voor de prinses Sofia fans is er een leuk herkenbaar pakket. In deze duplo set zit een magische koets en vliegend paard, maar ook een draaibare boom en bibliotheek. Bij dit pakket zitten de figuurtjes Sofia, Vliegend paard en Wijsnoot de eekhoorn.

 

Duplo opbergbakken

roze lego duplo opbergbakHeeft jouw kleine prinses ook veel Duplo of Lego? Koop dan zo’n handige lego/duplo opbergbox. Ze staan niet alleen leuk maar zijn ook nog eens erg praktisch en zijn verkrijgbaar in allerlei formaten.

 

Lees ook: Cadeaus voor meisjes van 4

Plaats een reactie