De leukste lego opbergbox en duplo opbergdozen

Iedereen kent dat wel je bent op zoek naar dat ene lego stukje maar het is zoeken naar een speld in een hooiberg. Vaak komt het doordat alle lego / duplo bouwpakketten bij elkaar in 1 grote doos gaan waardoor je uiteindelijk niets meer terug kunt vinden. Om het leven van jouw kind wat gemakkelijker te maken heb ik een aantal leuke lego en duplo opbergboxen verzameld waarmee je al die blokjes kunt ordenen. Daarnaast zien ze er ook nog erg leuk uit.

Lego opbergbox

Erg leuk zijn deze lego opbergdozen waar je eenvoudig verschillende lego of duplo pakketten kunt opbergen en scheiden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten van 1,2 liter tot 12 liter en je kunt ze net als echte lego eenvoudig op elkaar stapelen.

Lego opbergbox

Erg handig is dit speelkleed / opberg tas ideaal om al het lego speelgoed in op te bergen en eenvoudig op te ruimen en tevoorschijn te halen.

Opberg tas lego speelgoed

Ook leuk zijn deze kleine vitrinekastjes om al je favoriete lego karakters tentoon te stellen.

De boekjes opbergen

Het handigst blijft toch om de boekjes in een handige map te stoppen met van die insteek hoezen. Zo blijven ze lang heel en kun je ze desgewenst nog verder ordenen met tabbladen.

Speelgoed manden

Naast duplo heeft ook jouw kleintje vast ook ontzettend veel ander speelgoed. Waar laat je het allemaal? Deze speelgoed opbergmanden van 3 Sprouts zien er erg leuk uit, zijn zeer ruim en van stevig materiaal gemaakt.

Speelgoedmanden

Heb jij nog goede tips voor het opbergen van Lego of duplo laat hieronder je reactie achter!

Plaats een reactie