Beste baby badzitje voor jouw kleintje

Als je opzoek bent naar het beste baby badzitje dan zit je goed. Elke ouder vindt het geweldig om zijn zoon of dochter een heerlijk bad te geven, maar echt makkelijk is het niet. Je staat altijd wat krampachtig om het hoofdje boven water te houden en je komt eigenlijk altijd handen tekort. Gelukkig zijn er tegenwoordig handige badzitjes voor baby’s die van het badritueel een echt feest maken.

Veiligheid

Mocht je van plan zijn een baby badzitje te gebruiken denk dan niet dat je even weg kunt lopen bij het badje! Een badzitje voor je baby is alleen bedoeld zodat je je handen vrij hebt om je baby goed te kunnen wassen en vermaken. Voor alle onderstaande badzitjes zijn zuignappen bevestigd aan de onderkant zodat het zich goed vast zuigt aan een bad of douche vloer.

Baby badstoel

Vtech badzitje voor baby

Van Vtech heb je nu een nieuw badzitje waar je baby zich flink in kan vermaken. Het speelgedeelte heeft onder andere een pinguïn die water kan spuiten en waar leuke muziekjes en gezongen liedjes uitkomen. Tevens kun je het speelgedeelte losmaken van het stoeltje zodat het ook elders te gebruiken is.

 

Baby badring

baby badzitje

Dit is een eenvoudig en goedkoop badzitje voor baby’s. Dit stoeltje is geschikt voor baby’s van 7 – 16 maanden oud. Het badzitje is eenvoudig schoon te houden en verkrijgbaar in diverse kleuren.

 

Smoby badzitje

Smoby badzitje

Een erg leuk babystoeltje van Smoby heeft een leuk activiteitencentrum dat versteld kan worden zodat je de baby er eenvoudig in en uit kunt halen. Op het blad staan een leuke mini douche met schoepenrad een waterspuwer en een bekertje. Geschikt tot ca. 7 maanden.

 

Lees ook: Het leukste baby badspeelgoed

 

Draaibaar badring

Badzitje baby groen

Nog een eenvoudig badzitje waar je baby zich leuk kan vermaken met het ronddraaiende balletje aan de voorzijde. Handig is dat je dit stoeltje helemaal rond kunt draaien zodat je hem overal lekker kunt wassen.

 

 

 

 

Badzitje aquababy

Grijs baby bad zitje

Dit leuke zitje van aquababy heeft een antisliplaag op het zitgedeelte waardoor je baby niet snel wegglijd. Tevens zitten er 3 geïntegreerde speeltjes op de rand. Je baby moet voor dit stoeltje wel zelfstandig kunnen zitten.

 

 

bebe batzitje

badzitje bebe

Voor pasgeborenen die nog niet zelfstandig kunnen zitten maar in bad gelegd worden is er dit ideale badzitje van Bebe. Je baby ligt comfortabel en stabiel in bad met het hoofdje boven water. Geschikt tot ongeveer 8 maanden.

 

 

Lees ook: Badspeelgoed opbergen in de badkamer

Badspons

Badzitje van spons

Wil je extra comfort voor je baby koop dan deze fijne badspons. Geschikt voor pasgeborenen die nog niet zelfstandig kunnen zitten. De spons vult zich met water waardoor je baby lekker zacht in het badje ligt en toch goed gewassen kan worden.

 

 

 

Badzitje

Mykko badzitje blauw

Een erg mooi en ergonomisch badzitje voor je baby is deze van Mykko. Het liggedeelte is van zacht flexibel materiaal en de twee ondersteunende kussens zorgen voor extra steun. De zitting is geperforeerd waardoor het water eenvoudig afvoert. Gebruiken tot een lengte van 70 cm.

 

Luxe badinzet

Badzitje voor groot bad

Voor in het grote bad is er dit badinzet stoeltje zo kun je samen met jouw kleintje in bad. Het is gemaakt van een sneldrogende machinewasbare stof. Je kunt het stoeltje inklappen om hem op te bergen. Geschikt voor pasgeborenen.

Lees ook: Leuk speelgoed voor baby van 1 jaar

 

 

Welk badzitje je ook kies zorg er in ieder geval voor dat je de veiligheid in acht neemt!

Plaats een reactie