Baby badspeelgoed – Speelgoed voor in bad

De meeste baby’s vinden in bad gaan geweldig het lekker onderdompelen in zo’n warm badje geeft ze een heerlijk veilig gevoel. Om het nog leuker te maken heb ik het leukste baby speelgoed voor in bad verzameld. Het meeste van dit speelgoed is nog steeds erg leuk voor een kind van 2 jaar dus je zult er lang plezier aan beleven. Ben je bezig met het uitzoeken van je baby uitzet? Lees dan eens door onze baby uitzetlijst heen voor praktische tips over wat je wel en niet nodig hebt.

Het leukste badspeelgoed voor baby’s

Badeendjes

Badeentjes speelgoed

Onmisbaar in elk babybadje zijn natuurlijk van die schattige gele rubber eendjes. In deze zak zitten er 8.

 

Vtech bad avontureneiland

Vtech badspeelgoed

Vtech heeft een leuk avonturen eiland waar van alles is te ontdekken. Zo is er een lanceer punt bovenaan de glijbaan waar vrolijke reacties uitkomen. De vuurtoren bestaat uit diverse bakjes die als een puzzel opgestapeld kunnen worden.

 

Badzitje

Badzitje babyHet in bad doen van een baby klinkt heel aandoenlijk maar in de praktijk een stuk lastiger dan je denkt. Als nieuwbakken ouder houdt je de baby vaak krampachtig vast om er voor te zorgen dat zijn hoofdje niet onderdompelt. Om samen met je baby van het badderen te kunnen genieten kun je gebruik maken van een handig baby badzitje. Hiermee heb je je handen vrij zodat je samen met je baby kunt spelen in bad.

Lees ook: Leuke en veilige badzitjes voor baby’s

Octopals badspeelgoed

badspeelgoed baby

Deze schattige octopals kun je door middel van de zuignap aan de overkant aan het bad of douche tegel vastplakken. Als je er in knijpt spuit er water uit. De mama kan gebruikt worden als gietertje en op het eiland moet elke octopus op nummer worden gezet.

 

Foam speeltjes

foam badspeelgoedDeze uitgebreide tas met maar liefst 36 foam speel stukken in allerlei vrolijke kleuren en voren ideaal voor in bad. Als alles opgedroogd is berg je het eenvoudig weer op in het tasje.

 

Soep in bad

speelgoed bad soepje

Maak van jouw bad een grote pan soep door middel van een tablet wordt het water groen en kun je alle ingrediënten toevoegen. Niet schadelijk voor de gevoelige babyhuid uiteraard! In deze set zitten allerlei groenten voor in de soep en een pan, soeplepel en vergiet.

 

Vtech spetter dolfijn

Vtech badspeelgoed spetter dolfijn

Niks leuker in bad dan lekker water schieten. Als je water over z’n hoofd giet hoor je vrolijke reacties en spuit het water uit zijn snorkel naar boven. Dompel je hem onder dan spuit hij het water op de ritme van de muziek. De zeester dient als knop voor vrolijke gezongen liedjes.

Woezel en Pip badpuzzel

Lees ook: Badspeelgoed opbergen in de badkamer

Jumbo Woezel en Pip bad puzzel

Leuk voor in bad en onder de douche is deze badpuzzel van woezel en pip. Het zijn grote puzzelstukken gemaakt van foam dus blijven makkelijk aan de douchewand plakken, of drijven in bad. Inclusief handig opbergzakje.

 

 

 

Sophie de giraf badspeelgoed

Badpuzzel

Nog een leuke badpuzzel van Sophie de Giraf. bij deze set zitten 6 diertjes Sophie de Giraf, een pinguïn, walvis, slak, beer en lieveheersbeestje. De figuurtjes spuiten water als je erin knijpt en het plateau blijft drijven in water voor veel puzzel plezier in bad.

 

knikkerbaan voor in bad

Knikkerbaan bad

Uniek in zijn soort deze knikkerbaan voor in bad. Bevestig de knikkerbaan delen aan de tegels van uw badkamer en zie hoe de bal razendsnel door de baan racet. Het schoepenrad in beweging brengt en met een grote plons weer in het bad valt. Schaterlachen gegarandeerd.

 

Badpiraat

TOMY badspeelgoed

Elke peuter wil een ware piratenboot in bad, op deze boot zit een waterspuitende octopus, kanon dat een plons water wegschiet, een roer, uitkijktoren, loopplank en reddingsbootje.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk onze verzameling verjaardagcadeaus voor 1 jaar.

 

Nieuw!

Er is ook iets nieuws op de markt niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Het is Glibbi colour hiermee maak je van jouw bad een slijmerige gekleurde bende. Los het poeder op in het water en het veranderd in allerlei kleuren. Niet schadelijk voor de huid maar kan beter niet gegeten worden.

glibbi slijm bad

 

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk het leukste badspeelgoed bij Bol.com

Plaats een reactie