Home GezinBaby Badspeelgoed opbergen – Speelgoed in de badkamer opbergen

Badspeelgoed opbergen – Speelgoed in de badkamer opbergen

Door Ferdi

Heeft jouw kind ook zoveel badspeelgoed en heb je ook geen idee meer waar je dat speelgoed moet opbergen? Ook onze badkamer lag altijd vol met speelgoed dat ergens in de hoek werd opgeborgen. Ik heb het internet eens afgestruind opzoek naar goede oplossingen om het badspeelgoed in de badkamer op te bergen.

Vochtige badkamer

Heb je een badkamer die lang vochtig blijft en niet snel opdroogt dan ligt schimmelvorming op de loer. Zorg er dan voor dat je het speelgoed van jouw kinderen niet in de douche bewaard aangezien er vaak restjes water in blijven staan en er zo dus schimmel in kan groeien. Onderstaande oplossingen zou je ook goed in een vochtige douche kunnen gebruiken omdat het water er aan de onderkant weer uitloopt. Zorg er wel voor dat je het speelgoed leeg kiept en even afspoelt zodat er geen zeepresten in de bakjes blijft staan.

De beste badspeelgoed opbergers

Mijn zoektocht naar de beste manier om het badspeelgoed in de badkamer op te kunnen slaan vind je hieronder. Ben je van plan om het speelgoed buiten de douche op te slaan? Er zijn ontzettend veel leuke speelgoed opbergers waaruit je kunt kiezen, bij Bol.com hebben ze een zeer ruim assortiment.

Een nieuw product op de markt komt van Skip Hop een leuk merk waar je nog veel meer leuk kinderspeelgoed van hebt. Ze komen nu met een handige opbergzak voor in de douche.

opbergzak voor de douche

Een op maat gemaakte oplossing voor in de badkamer is deze kikker die je aan de muur kunt hangen. Je kunt al het badspeelgoed er eenvoudig in opbergen. Al het speelgoed wordt goed droog aangezien het water er aan de onderkant uitloopt. De kikker biedt tevens plek voor 2 falcons badschuim of shampoo.

Ook leuk is deze handige Boon Whale Pod met de grote schep haal je eenvoudig al het losse badspeelgoed in 1 keer uit bad. Spoelt het af en hangt hem aan de muur. Al het speelgoed droogt vanzelf en er blijft geen water in staan. Tevens zit er een klein plankje aan de achterkant voor het plaatsen van een aantal flacons shampoo of douchegel.

 

Dit is een mooi transparant en stijlvol opbergbakje voor in de badkamer. De bak plakt zichzelf vast aan het bad of tegel muur.

Lees ook: De beste baby badzitjes

Een vrij goedkope oplossing is een eenvoudig waterdoorlatend zakje zoals deze.

Nog een handig opberg netje dit keer in de vorm van een olifantje!

badspeelgoed opruimen baby olifant

Ik hoop dat deze opberg ideeën je wat inspiratie geven om ook jou badkamer weer geordend te maken. Heb je zelf nog goede ideeën voor het opbergen van badspeelgoed laat die dan achter via een comment hieronder, vindt ik leuk!

Lees ook: Het leukste baby badspeelgoed

 

Ook interessant

Laat een reactie achter