Beste babyfoon met camera

Vroeger hadden ouders geen babyfoon en moesten kinderen nog uit volle borst janken en krijsen om enigszins gehoord te worden. Tegenwoordig kunnen we elke gaap of scheet van onze baby volgen via de babyfoon. Een babyfoon met camera is meer dan normaal geworden dus vandaag zet ik de beste op een rijtje.

Welke babyfoon past bij mij

Als je een babyfoon alleen wilt gebruiken om te horen of je baby wakker is en of hij/zij je nodig heeft kies dan voor een geluidsbabyfoon. Hier hoeven geen extra toeters en bellen aan te zitten zoals een camera, wifi verbinding of app. Wil je juist wel graag filmpjes opnemen van grappige momenten in bed of zien hoe rustig je baby slaapt dan zijn er genoeg babyfoons die daar oplossingen voor hebben. Bij babyfoonstore.nl hebben ze een handig overzicht waar je allemaal op moet letten.

Babyfoon met camera

Ben je ook zo benieuwd wat jouw kleintje allemaal in bed uitspookt? Ga dan voor een babyfoon met camera, je plaatst de camera op de kamer van de baby en je kunt op de ouderunit alles volgen.

Luvion Easy babyfoon

Beste babyfoon met camera

Deze goedkope babyfoon met een mooi 2 inch kleurenscherm beschikt tevens over nachtzicht die vanzelf aan gaat zodat je ook s’nachts je baby goed kan volgen. De camera is in vrijwel elke positie te manoeuvreren voor het perfecte beeld. De ouderunit is voorzien van een oplaadbare lithium batterij en je kunt via VOX in twee richtingen met je baby praten. Kortom een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Lees nog meer reviews bij Bol.com

Luvion Essential

babyfoon met camera luvion

Deze babyfoon van luvion is door ouders van nu genomineerd voor beste product. Het fijne aan deze babyfoon is dat het scherm waar je op kunt kijken lekker groot is 3,5 inch. Ook handig is dat je meerdere camera’s op dit systeem kunt aansluiten voor eventuele broertjes en zusjes. Ook deze camera beschikt over nachtzicht en kun je met de camera inzoomen mocht dat nodig zijn. Als extra zitten er 3 leuke slaapliedjes in de baby units om jouw kleintje fijn te laten slapen. Er zit zelfs een kamertemperatuur indicator in mocht het te koud worden op het kamertje. Kortom een zeer uitgebreide babyfoon met zeer veel functies.

Lees nog meer reviews bij Bol.com

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk alle babyfoons met camera bij Bol.com

Check dit leuke filmpje van een baby die niet wil slapen! Maar iets slims bedacht heeft om zijn ouders gek te maken.

Babyfoon met opname functie

Het is al leuk om je kleintje te kunnen zien maar met een opname en foto functie kun je keer op keer genieten van deze heerlijke momenten.

Luvion Supreme Connect

Een zeer geavanceerde babyfoon van Luvion waar als extra functie het opnemen van video’s en fotos aan toegevoegd is. Op het zeer ruime scherm van 4,3 inch kun je goed alle details zien. De camera bij dit systeem heeft een pan/tilt functie waarmee je de camera op afstand kunt besturen om je kleintje door de kamer te volgen. Met een uitbreiding kun je deze babyfoon ook verbinden met je telefoon of tablet. Naast al deze extra’s zit er ook een terugpraat functie, indicatie met LED lichtjes en volume en gevoeligheid regeling op.

Lees nog meer reviews bij Bol.com

Babyfoon met app

Tegenwoordig is er geen product meer zonder een bijbehorende app. Zo ook voor babyfoons het voordeel van deze babyfoons is dat je geen ouder unit nodig hebt maar gebruikt maakt van je mobiele telefoon of tablet. Hierdoor zijn deze babyfoons een stuk goedkoper dan degene met beeldscherm unit.

Alecto wifi Babyfoon met Camera

Een mooi voorbeeld van een babyfoon met gratis app is deze van Alecto. De camera is aan te sluiten op ieder draadloos WiFi netwerk. Ook deze camera beschikt over nachtzicht en kun je instellen om een pushbericht te krijgen als er beweging wordt gedetecteerd. Je kunt beelden opnemen op een SD kaartje in de camera. Tevens kun je binnen de app meerdere camera’s toevoegen voor broertjes en zusjes.

Lees nog mee reviews bij Bol.com

Babyfoon zonder camera

Een babyfoon zonder camera ofwel een geluidsbabyfoon is ideaal als je niet continu op het schermpje wilt kijken wat je baby aan het uitspoken is. Tevens zijn deze babyfoons een stuk goedkoper dan met camera.

Alecto DECT Babyfoon

Alecto babyfoon

Deze Alecto DECT babyfoon is een apparaat zonder veel poespas. Het is een van de meest verkochte babyfoons op de markt mede door de eenvoud van de installatie van beide units. Met deze babyfoon kun je de gevoeligheid instellen zodat alleen vanaf een bepaald geluidsniveau het signaal wordt doorgegeven, ideaal om niet elk kreuntje of kuchje te horen maar wel een flinke huilbui. Omdat het een DECT babyfoon betreft is de geluidskwaliteit zeer goed en stabiel. Tevens zit er een walkie talkie stand op zodat je je kleintje op afstand gerust kunt stellen met jouw stem.

Lees nog meer reviews bij Bol.com 

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk de top 10 best verkochte babyfoons bij Bol.com.

Plaats een reactie