Het leukste lego voor meisjes

Vanaf 4 jaar speelt onze dochter al met meisjes lego. Vooral het uitpakken van een nieuw doosje om te zien hoeveel zakjes met blokjes erin zitten. En natuurlijk het instructieboekje onmisbaar om tot een mooi eindresultaat te komen. Ze is een groot fan van Lego Friends waar ook een tekenfilm van op televisie is waardoor het extra herkenbaar is. Ook Lego Elves vind ze geweldig dit is vaak wel voor wat oudere kindjes maar met wat hulp zet ze die ook zo in elkaar.

Lees ook: Meisjes duplo als lego nog iets te moeilijk is

Meisjes lego – Lego Friends

Lego Friends Mia

Lego voor meisjes

Van elk personage van Lego Friends is er een klein lego doosje te krijgen voor maar €9.99 waarin ze ieder iets anders uitbeelden. Andrea is dol op muziek maken en optredens geven. Zo is er ook Olivia’s laboratorium, Mia strand scooter, Emma’s fotostudio en Stephanie’s vriendschapstaartjes. In elk doosje zit er een minifiguur van het personage om leuk mee te spelen. Deze sets zijn erg leuk om mee te beginnen en als ze het echt leuk vinden kun je overstappen naar de grotere speeldozen.

Lees reviews bij Bol.com

Lego Friends zwembad

Lego voor meisjes

Erg leuk is dit mooi Lego Friends zwembad met maar liefst 2 dikke boekjes is ze voorlopig even bezig. Ook deze set is met soms hier en daar wat hulp goed in elkaar te zetten door een 4 jarige. Het zwembad bestaat uit verschillende bij gebouwtjes zoals een Toilet, Jacuzzi, Badmeesters post, Cocktail bar en natuurlijk het grote zwembad. Bij het zwembad zit een echt verende duikplank en een mooie glijbaan met bochten. Bij deze set zitten de minifiguren Andrea en Martina inbegrepen.

Bekijk de prijs en lees reviews bij Bol.com

Lego Friends Pretpark

Meisjes lego

Een waar pretpark voor de vriendinnen van Lego Friends. In dit attractiepark vind je een achtbaan, reuzenrad, vrije-val toren, entreehokje en een eetgedeelte. Er zitten 4 minifiguren bij Emma, Andrea, Matthew en Naya in zomerkleding.

Bekijk de prijs en lees reviews bij Bol.com

Is dit nog te lastig voor jouw kleintje? Dan is er ook speciaal Lego junior friends. Deze pakket zijn speciaal geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en zijn makkelijk in elkaar te zetten.

Bekijk al het Lego Friends speelgoed bij Bol.com

Meisjes lego – Lego Elves

Voor de wat stoerdere meisjes is er het legendarische Lego Elves, waar je draken, vliegende schepen en Goblins vind.

Lego elves aira’s Luchtschip

Lego elves meisjes

Een magisch luchtschip van Lego Elves. De vleugels van dit luchtschip kunnen echt fladderen door middel van een trekmechanisme aan de achterkant wat het erg realistisch maakt. Er zit een glider en een Goblin bij die als slechterik fungeert. Zowel de Goblin als Aira en Emily hebben wapens die echt kunnen schieten genoeg om langdurig mee te spelen.

Bekijk de prijs en lees reviews bij Bol.com

Lego Elves Waterdraak

Waterdraak lego elves

Deze mooie waterdraak spreekt tot de verbeelding. Ontdek de waterval met een aantal magische verborgen schatten. Erg leuk voor kinderen met veel fantasie, klim op de rug van je draak en vlieg ermee weg.

Bekijk de prijs en lees reviews bij Bol.com

Lego Elves koninginnen draak

Lego Elves draak met kasteel voor meisjes

Een reusachtige konninginnen draak bevrijden van de sluwe elfenheks. Hij zit vast geketend met een grote ketting aan jou de taak om de draak weer te bevrijden met de sleutel. Er zit een leuk kasteel bij waar je een echt spannend verhaal mee kunt naspelen.

Bekijk de prijs en lees reviews bij Bol.com

Meisjes lego – Frozen

Als er iets herkenbaars is voor meisjes dan is het wel Disneys Frozen. En als het herkenbaar is de motivatie groter om het in elkaar te zetten.

Lego Disney Frozen
Lego van Frozen

In deze bevroren speeltuin van Anna en Elsa kunnen ze zich uren vermaken. Zo kun je de katapult laden met sneeuwballen om ze af te vuren. En het kleine ijsbeertje kun je van de glijbaan laten gaan. Naast de speeltuin is er een waar ijspaleis met ijskristallen en een schatkist. Deze set is voor juniors dus eenvoudig voor de allerkleinsten in elkaar te zetten.

Reviews Bol.com

Lego city voor meisjes en jongens

Lego city vrachttrein

Lego

Een zelfrijdende lego trein blijft geweldig ook voor meisjes! Deze vrachttrein vervoert allerlei zware lading die je met de portaalkraan van de ene wagon op de ander laadt. Er zitten 4 mini figuurtjes bij om de trein, vorkheftruck, vrachtwagen en portaalkraan mee te besturen. Hij is wat aan de prijzige kant maar dan heb je ook wel wat!

Reviews Bol.com

Lego city Brandweerkazerne

Lego brandweer kazerne

Ook voor meisjes hebben brandweermannen iets magisch die stoere mannen in hun rode pakken die branden blussen. Dus een lego brandweerkazerne is zeker een leuk cadeau. Deze set heeft naast de kazerne ook een kleine en grote brandweer auto en helikopter. Daarnaast is er nog een hotdog kraam die zo nu en dan in de fik vliegt! Uiteraard ontbreekt ook de brandweerpaal niet om naar beneden te glijden. Blussen gaat middels een speciaal schietmechanisme.

Reviews Bol.com

Lego city Politiebureau

Lego politie kazerna

Boeven vangen is ook voor meisjes een bron van fantasie een speelplezier. Zorg ervoor dat de boef niet wordt bevrijd uit de gevangenis. Bij deze set zit een politie auto, motor en helikopter voor de boeven is er een hoogwerker. Er zitten 4 politieagenten en 3 boeven bij en niet te vergeten een politiehond.

Reviews Bol.com

lees ook: verjaardag cadeaus voor meisjes van 4 jaar

Plaats een reactie