Home Gezin Leuke prinsessen kamer ideeën – Prinsessenbed en accessoires

Leuke prinsessen kamer ideeën – Prinsessenbed en accessoires

Door Ferdi
prinessen kamer - prinsessenbed

Rond een jaar of 2 breekt bij meisjes de prinsessen fase aan. Alles moet ineens in roze en jongetjes zijn stom? Een mooi cadeau tijdens deze fase is een prinsessenbed. Naast een bed zijn er nog meer leuke meubels en accessoires voor een prinsessen kinderkamer ik heb een paar mooie voorbeelden verzameld.

Kiezen van een kinderbed

Natuurlijk is het belangrijk dat je kindje goed slaapt en lekker uitgerust wakker wordt. Maar waar let je nu precies op bij het kiezen van een kinderbed. Uiteraard moet er een goed matras in liggen voor de juiste ondersteuning. Lees nog 5 tips voor het kiezen van een kinderbed.

Prinses bedden

Het kroonstuk van een prinsessenkamer is natuurlijk een prinsessenbed! Je hebt ze natuurlijk in vele smaken en soorten bekijk deze leuke webwinkels voor inspiratie.

prinsessenbed disney

Een super leuke Disney peuter prinsessen bed met de bekende prinsesjes Assepoester, rapunzel en Ariel. Tevens beschikt deze variant over opberglades onder het bed. Ideaal voor extra opbergruimte.

Een echte prinsessen koets als bed welk meisje wil dat nu niet! In de boog van de ‘koets’ zit een rand met verlichting welke zacht licht geeft wanneer het donker is.

Prinsessen kasteel bed

Welke prinses droomt er s’nachts niet van stoere ridder avonturen, toverkracht en mooie kastelen? Met dit bed gaat dat zeker lukken.

Prinsessen meubels

Natuurlijk kleed je een mooie prinsessen kamer aan met allerlei koninklijke meubels. Zo zijn er allerlei mooie sofa’s, dressoir kasten en dergelijke te koop.

disney prinses bankje

Een super leuke Disney prinsessen bankje met de bekende prinsesjes Assepoester, rapunzel en Ariel. Het leuke is dat je dit bankje ook uit kunt vouwen zodat je lekker kunt luieren.

peuter prinsessen stoel

Schattig zijn ze toch van die kleine fauteuils voor peuters. Deze roze variant straalt een hoog prinsessen gehalte uit.

prinsessen kaptafeltje met krukje

Elke prinses wil er natuurlijk tip top uit zien. Dan heb je wel een bijpassende kaptafel nodig met een mooie spiegel om alles goed te kunnen zien.

Prinsessen opberg kist

Al die mooie kroontjes en prinsessenjurken moeten natuurlijk wel weer opgeruimd worden? Waar kan dat beter in deze mooie prinsessen opberg kist?

Prinsessen lampen

Om s’avonds in sfeer van de prinsessenkamer te kunnen genieten heb je natuurlijk wel goed licht nodig. Lees ook hoe ik met Philips hue lampen onze dochter haar kamer heb geautomatiseerd.

rosa_nachtlampje_59ros10

een sfeervolle lamp geeft een prinsessenkamer net die finishing touch. Deze mooie roze lamp met tierelantijntjes is helemaal prinses!

original_jpg-274dic-lead_product_feature-disney_princess_goglow_tilt_torch

Of een handig nachtlampje om nog even sfeervol een boekje te lezen. Dat kan met deze mooie prinsessen nachtlamp.

Muziekdoosjes

Er zijn ontzettend veel leuke muziekdoosjes die je als leuke accessoire op de slaapkamer kunt neerzetten. De een met nog mooiere melodietjes dan de ander.

prinsessen zilveren rose muziekdoosje

De eendjes op dit mooie houten muziekdoosje (11x11cm) gaan dansen op het melodietje van de muziek die uit het doosje komt.

ballerina muziekdoosje

Met deze muziekdoos is het weer gezellig om je mooie prinsessen sieraden weer om te doen.

Muurstickers

Om de muren ook in de juiste sfeer te krijgen kun je gebruik maken van mooie muurstickers.

prinsessen muurstickers

Erg leuk is dit setje mooie prinsessen muurstickers met onder andere een kasteel, vlinders en sterren.

prinsessen stickers

Maak de prinsessen kamer helemaal af met deze mooie muurstickers. Plak ze bij elkaar voor een mooi effect!

princess_cinderella_muurstickers

Of juist de hele kamer in het thema rondom haar favoriete prinses? Deze stickers zijn er ook van Belle.

Hebben jullie nog leuke foto’s van jullie prinsessenkamers? Laat ze hier vooral achter in een reactie.

Ook interessant

Laat een reactie achter