Nachtlampje baby stopcontact – De leukste oplaadbare en stopcontact nachtlampjes

Een baby nachtlampje voor in het stopcontact is niet alleen schattig maar ook erg handig als je nog een nachtfles moet geven. Om geen vermogen kwijt te zijn aan batterijen is een nachtlamp voor in het stopcontact ideaal.

Mama mag het licht aanblijven?

Niet alleen baby’s maar ook kinderen vragen vroeg of laat of de lamp niet nog even aan mag blijven, omdat ze het toch wel een beetje spannend vinden in het donker.

Nachtlampje baby stopcontact

Beaba Nachtlampje

beaba_nachtlampje_met_sterrenprojector

Dit mooie lampje van Beaba kan naast een zacht nachtlampje ook een mooie sterrenhemel op het plafond creëren. er zit een lichtsensor uit zodat het lampje vanzelf uitgaat als het licht wordt. Na 10 minuten gaat het lampje uit en zodra de baby huilt gaat hij weer aan.

Zazu nachtlampjes

nachtlampje baby stopcontact

Zazu heeft 2 erg leuke nachtlampjes op de markt gebracht

Een uiltje voor baby’s dat zowel op batterijen als een adapter kan werken. De uil bestaat uit twee verschillende lampjes 1 in de rand en 1 in het uiltje die je onafhankelijk van elkaar kunt bedienen. Tevens kunnen beide lampjes gedimd worden zodat de juiste lichtintensiteit kan worden ingesteld. Beide lampjes hebben een ingebouwde timer waarbij de ring na 30 minuten en de uil na 60 minuten vanzelf uitgaan.

Het andere Zazu nachtlampje is een schaapje wat ook als leeslampje dienst kan doen. Het werkt met oplaadbare batterijen.

A Little Lovely Company nachtlampjes

A Litle Lovely Company baby nachtlampjes

Ook A Little Lovely Company heeft naast batterij nachtlampjes ook modellen die met een adapter werken. Zo is er een schattige Bij, Unicorn, Vleermuis en Vlinder. Om de accu langer mee te laten gaan kun je het best wachten tot het lampje echt bijna leeg en hem dan pas aan de lader hangen.

Je kent ze nog wel van vroeger zo’n stekker dat dienst doet als nachtlampje. Vroeger had je ze in allerlei vormen en kleuren maar tegenwoordig zie je ze niet veel meer. Ik heb er toch nog een paar gevonden.

Lees ook: babyuitzet lijst

Stekker nachtlampje

Nachtlampje baby

Dit is er zo een deze is mooi wit en geeft een mooie hoeveelheid licht. Ook handig is dat hij alleen aan gaat als het donker is. Dus je hoeft hem er niet telkens uit te halen en verbruik je dus niet onnodig stroom.

Béaba Kabouterlampje

Béaba Kabouterlampje op voetje met USB lader Mineral

Een erg schattig baby lampje is deze mooie lantaarn. Het lampje heeft twee standen die je middels een knop aan de achterkant kunt instellen. Het lampje gebruikt LED verlichting en is kan worden opgeladen met meegeleverde adapter. Ook verkrijgbaar in het roze.

Nachtlampje bloemen

plant nachtlampje

Een mooi en bijzondere is deze mooie natuurlijk ogende nachtlamp in de vorm van plantjes. Het licht veranderd langzaam van kleur en alleen als het donker is dankzij de sensor.

Beaba Draagbaar Nachtlampje Coral

beaba_2-in-1_draagbaar_nachtlampje

Nog zo’n schattig lampje van Béaba dit keer in een iets grotere variant die je eenvoudig op kunt hangen of vast kunt houden als een lantaarn. Ook verkrijgbaar in het blauw.

Ootje Kadootje Nachtlampje Uil

ootje_kadootje_nachtlampje_uil_mel_pink

Voor de baby kamer is dit een uiterst schattig lampje. Zeker als je de babykamer hebt versierd met een mooi boom schildering of ander natuurlijke patronen op de muur. Hij is oplaadbaar middels een micro USB aansluiting. Hij is ook verkrijgbaar in het grijs/wit.

Nachtlampje Nanuk

ootje_kadootje_nachtlampje_nanuk

Voor als je als baby thema een ijsbeertje kiest kan dit nachtlampje net de finishing touch zijn. Ook dit lampje is oplaadbaar middels een micro USB kabeltje. Leuk is dat de lamp van kleur verandert als je hem aanraakt (kleuren zacht licht, vol licht, rood, groen, geel en blauw) Daarnaast gaat het lampje na 15 minuten vanzelf uit.

Vierkant LED nachtlamp voor kinderen

nachtlampje voor kinderen

Deze leuke gekleurde nachtlampjes zijn vierkant en passen direct in het stopcontact. Ze geven een mooi gedimd licht en gaan automatisch aan als het donker wordt.

Luvion Nachtlampje Muis

luvion_bunny_nachtlampje

Een Hightech nachtlampje die draadloos kan worden opgeladen. Als je de lamp van zijn station afhaalt gaat hij vanzelf aan. Deze nachtlamp kan licht geven in alle kleuren van de regenboog en tevens vast gezet worden op 1 kleur. Batterij gaat tot 10 uur mee.

 

Grundig stopcontact lampje

baby lamp

Dit model van Grundig gaat niet vanzelf aan en uit maar heeft wel een handige aan en uit schakelaar.

B-Kids Tell Me A Story Bedtime Lamp

b-kids_tell_me_a_story_bedtime_lamp_blue

Naast een beetje licht geven kan dit nachtlampje nog veel meer. Zo zitten er 25 verhaaltjes en 50 melodietjes in die het bedritueel ondersteunen. Zo bereid je je kind goed voor op de nachtrust. Deze nachtlamp heeft oplaadbare batterijen en er wordt een USB kabel bijgeleverd. Ook verkrijgbaar in het grijs en roze.

Slimme nachtlamp

slim nachtlampje

Deze slimme nachtlamp geeft gedimd licht als hij aanstaat en schijnt feller wanneer hij beweging detecteert. Dankzij de LED verlichting is hij wel energiezuinig.

Bewegingsdetectie nachtlamp

stopcontact nachtlamp

Nog een slimme nachtlamp met bewegingssensor alleen deze gaat na 3 minuten lang geen beweging te detecteren helemaal uit. Dus misschien niet heel handig voor de kinderkamer maar wel voor bijvoorbeeld de overloop, gang of hal.

Alecto LED Nachtlampje

Alecto LED nachtlampje

Dit is een goedkoop LED lampje van Alecto die aangaat als het donker wordt en uitgaat als er genoeg licht is.

Mobiel nachtlamp

roze meisjes muziekmobiel infantino

Voor babies heb je natuurlijk ook leuke mobielen die je boven de wieg kunt hangen. Sommige mobielen hebben ook een licht element dat je kunt gebruiken als nachtlampje. Lees mijn blog over de leukste mobielen.

Plaats een reactie