Boxmobiel voor baby – muziekmobiel

Op zoek naar een leuke mobiel voor je baby? Ik heb de leukste baby muziekmobielen voor je verzameld voor in de box, het wiegje of ledikant. Ik heb ze gespot bij Bol.com en Wehkamp.

Waarom een mobiel?

Een muziekmobiel kan echt enorm veel rust voor je baby geven. Het bekende deuntje geeft hem of haar een veilig gevoel waardoor ze eerder in slaap vallen. Tevens stimuleert een mobiel motorisch om de bewegende figuurtjes te pakken en leert je baby klanken herkennen.Bij de meeste mobielen zijn universeel en zit er een bevestigingsklem aan waarmee je hem eenvoudig op het ledikantje of box vast kunt klemmen.

Lees ook: Baby benodigdheden checklist

 

De leukste muziekmobielen

Deze schattige muziekmobiel van Vtech heeft 5 vrolijke pluche dierenvriendjes. Deze mobiel stelt je kleintje direct gerust want hij begint vanzelf te draaien en muziek te maken als je baby’tje begint te huilen. Er zitten 3 liedjes, 40 melodietjes en rustgevende natuurgeluiden in. Jammer alleen dat je de muziek niet afzonderlijk van het ronddraaien kunt uitzetten.

Vtech muziekmobiel baby

Deze Tiamo muziekmobiel met 4 schattige uiltjes en in het midden een vogelhuisje met spiegeltje. Er zit maar 1 melodietje in van Rock a Bye Baby.

Tiamo boxmobiel

Leer je kleintje van jongs af aan alle figuurtjes van Woezel en Pip kennen. Naast Woezel en pip zijn ook Tante perenboom en een zingend tulpje aanwezig. Bij het schattige la la la liedje dromen ze heerlijk weg.

Woezel en pip muziekmobiel

Bijzondere mobielen

Tegenwoordig zijn er steeds meer muziek mobielen die afstappen van het standaard design van een hangend mechanisme. zo is er deze mooie mobiel van Taf Toys. Het is een mobiel die je in meerdere fases van het leven van je baby kunt gebruiken dus je zult er lang plezier van hebben. Als je de vogel indrukt gaat de boot varen over het water en projecteert een scala aan sterren op de muur en speelt een mooie melodie. Je hebt keuze uit rustige en wat meer drukke speelse muziekjes.

Bijzondere muziekmobiel boot

Wil je jouw baby het liefst direct een goede muzieksmaak/ritme aanleren? Met deze mobiel van Taf Toys kun je de mobiel jouw eigen muziek laten afspelen vanaf een usb stickje! Tevens is de stereo ook los van de mobiel te gebruiken en kun je hem overal mee naartoe nemen. Naast muziek is er ook een lichtshow terwijl de diertjes vrolijk in het rond draaien.

mp3 muziekmobiel met lichtshow

Baby mobiel voor jongen

Een ware lichtshow is deze coole muziekmobiel van Chicco. Hij projecteert een ware sterrenhemel op de mobiel als het plafond. Er zitten klassieken en nieuwere melodietjes op voor een oase aan rust. Hij is er uiteraard ook verkrijgbaar voor meisjes in het roze.

Chicco muziekmobiel voor jongen

Een leuke mobiel voor jongetjes is deze mooie van Tiny Love. Deze mobiel bevat maar liefst 6 muziek categorieën met in totaal 16 muziekjes. De stereo bevat twee hoogwaardige speakers en kan tevens los gebruikt worden door de baby op latere leeftijd.

Tiny love boxmobiel

 

Boxmobiel voor meisjes

Een mooie multifunctionele mobiel is deze van Infantino. Deze mobiel kan diverse sterren op de muur projecteren maar ook dienen als een handige nachtlamp. Handig is dat de muziek en licht na 20 minuten automatisch langzaam uitdoven.

roze meisjes muziekmobiel infantino

Voor de meisjes is nijntje natuurlijk onweerstaanbaar. Deze schattige mobiel bestaat uit 4 gebreide nijntjes in het roze en 1 ster. Er wordt 1 melodie afgespeeld genaamd Für Elise.

Nijntje mobiel

Deze mooie roze boxmobiel van Little Dutch. Deze mobiel speelt het o zo schattige “Over the rainbow” melodietje.

Little dutch boxmobiel

Houten mobiel

Geen zin in high-tech lichteffecten en lichtshows voor je baby? Laat hem in trance raken van deze mooie gekleurde houten olifantjes.

Houten mobiel

 

Welke mobiel heeft jullie voorkeur? Laat het weten in een reactie hieronder!

Plaats een reactie