Badthermometer voor baby badje

Om jouw baby veilig in bad te kunnen doen heb je een goede badthermometer nodig die aangeeft hoe warm het water is waar je je jouw baby instopt. Je denkt misschien je voelt toch even met je hand maar het gebeurd nog te vaak dat ouders hun kroost in een veel te warm bad leggen. Daarom adviseer ik altijd om een thermometer in het badje te leggen als je hem vult zo kun je precies zien hoe warm het water is. Ben je bezig met het uitzoeken van je baby uitzet? Lees dan eens door onze baby checklist heen hierin vind je veel tips over wat je allemaal nodig hebt.

Ingebouwde badthermometer

In sommige baby badjes zit al standaard een badthermometer ingebouwd zo kun je nooit vergeten om hem erin te doen. In de Bebe Jou badjes zit hij mooi weg gewerkt tussen de zeep dispensers in.

bebe jou badje badthermometer

Bij veel baby badsets wordt een standaard badthermometer meegeleverd. Ik heb de leukste badsets voor baby’s voor je op een rijtje gezet.

Losse bad thermometers

Handig aan een losse thermometer is dat je hem ook in het grote bad of zwembad kunt gebruiken. Tevens ziet zo’n drijvend vriendje er wel erg schattig uit in bad en kan je kleintje er lekker mee spelen.

Bol.com heeft een grote collectie badthermometers in allerlei vrolijke kleuren en figuurtjes.

Hieronder mijn favorieten.

Blauwe badthermometer Olifant

Olifant badthermometer

Roze bloem thermometer ook verkrijgbaar in het blauw.

roze badthermometer

Van philips is er deze mooie blauwe bad thermometer. Ook verkrijgbaar in het roze.

blauwe thermometer

Lees ook: Het leukst badspeelgoed voor baby’s

Plaats een reactie