Beste luieremmers voor de babykamer – Geurloos en mooi

De luieremmer is misschien wel het meest gebruikte item van de baby kamer. Zorg er dus voor dat je een leuk maar vooral handig model koopt. Tegenwoordig zijn er luieremmers die de stank zoveel mogelijk proberen te beperken. Lees verder om te ontdekken welke luieremmer bij jou past.

Bij Bol.com en Babypark hebben ze een groot scala aan luieremmers waar ik ook onderstaande varianten heb gespot.

Diaperchamp luieremmer

De best verkochte luieremmer van dit moment is de Diaperchamp! verkrijgbaar in de maten Regular (30 luiers), Medium (50 luiers) en Large (75 luiers). Door een speciaal klepmechanisme in de bak komen de geurtjes niet vrij ook niet als je de volgende luier weggooit. Je kunt je normale vuilniszakken gebruiken wat de aanschafkosten weer aantrekkelijk maakt. Jammer dat het design wat statisch is… Er is wel een blauwe variant op de markt.

Tommee Tippee luieremmer

Voor een iets behapbaar prijsje namelijk €20 heb je deze ideale luieremmer van Tommee Tippee. De lage aanschafprijs wordt wel een beetje teniet gedaan door de speciale zakjes die erin gaan, maar deze zijn ook goedkoper te krijgen bij de Jumbo. Deze luieremmer is uniek in zijn soort doordat hij elke luier apart verpakt waardoor geurtjes geen kans krijgen. Je kunt er ongeveer een week mee vooruit voordat je hem moet legen.

We Too luieremmer

Deze luieremmer is verkrijgbaar in wel 7 verschillende kleuren dus geschikt voor elke babykamer. Net als de Diaperchamp is er een luchtdicht klepmechanisme waardoor geurtjes niet vrij kunnen komen. Deze luieremmer werkt met gewone pedaalemmerzakjes en is dus vrij goedkoop in het gebruik. De hendel dien je 1 maal heen en weer te halen voor je de volgende luier erin kunt doen.

Ubbi luieremmer

De Ubbi luieremmer heeft een ovale vorm en is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Deze luieremmer werkt met een handig luchtdicht systeem met een schuif aan de bovenkant. Handig is dat deze een kinderslot heeft zo kunnen de kleintjes niet bij de vieze luiers komen.

Korbell Luieremmer

Een mooie middenklasser is deze emmer van Korbell. Het handige aan deze luieremmer is dat hij werkt via een pedaal dat je bedient met de voet. Zo kun je als je zelfs met de kleine op je arm eenvoudig de luier weggooien. Er zit een rubberen rand in die geurtjes tegenhoudt en de zakken kun je eenvoudig afscheuren met het mechanisme in de bak. Je maakt wel het best gebruik van de speciale navulzakken.

 

Lees ook: De mooiste complete baby badsets voor de babykamer

 

Bebe-Jou luieremmers

Van Bebe-Jou heb je een groot aantal eenvoudige luieremmers met een simpele deksel. Als je geurtjes niet erg vind en de luieremmer toch regelmatig schoonmaakt dan kun je gebruik maken van deze luieremmers. Ze zijn er in veel kleuren en met leuke figuurtjes en ze zijn zeer goedkoop. Gebruik gewone pedaalemmerzakjes om hem eenvoudig te legen.

Bebe-Jou luieremmers

Luma luieremmers

Luma heeft ook een eenvoudige luieremmer met alleen een deksel. Deze heeft dezelfde inhoud capaciteit als de Bebe-Jou luieremmers. Hij is ook verkrijgbaar in verschillende kleuren en heeft een mooie ronde vorm.

Luma Luieremmers

 

Pretura luieremmers

De aller goedkoopste luieremmer is van Pretura voor maar 6 euro heb je een handige afvalbak met deksel. Hij doet waar hij voor bedoeld is en is verkrijgbaar in verschillende kleurtjes.

Pretura luieremmers goedkoop

 

Lees ook: De complete baby uitzetlijst

Plaats een reactie