6x Boek met knuffel of handpop voor baby’s, dreumes, peuters en kleuters

Onze dochter vind ze geweldig van die boeken waar een knuffel of handpop inzit die door het boek heen steekt. Zeker voor een dreumes of peuter is het soms lastig om hun aandacht bij het voorlezen te houden. Maar met zo’n boek met knuffel of handpop luisteren ze gefascineerd naar het verhaal. Vaak draait het verhaaltje om wat interactie van je kind met de pop, dus of er moet geknuffeld of gekieteld worden of het geven van een high five waardoor ze echt bij het verhaal betrokken blijven.

Leuk boeken met handpop of knuffel

Ik ben kikker!

ik ben kikker boek met knuffel

Dit schattige handpopboek van de bekende groen kikker neemt je mee in de wereld van Kikker. Je ontmoet alle bekende vriendjes zoals Eend, Varkentje, Haas en Rat. Maak het verhaal levendig door met d handpop te spelen.

Dorus – Geef mij een knuffel

dorus geef mij een knuffel boekje met knuffel

Nog zo’n leuk boekje met handpop die door alle bladzijdes van het boek naar boven steekt. Dit verhaal gaat over Dorus de beer die graag een knuffel wil maar die van zijn vriendjes niet krijgt. Aan de kijker om hem te troosten als hij verdrietig is.

 

Lees ook: De leukste nachtlampjes voor in het stopcontact

 

Nog één kieteltje

nog een kieteltje knuffel boek

De foto ziet er niet schattig uit maar dit is een lief konijntje dat heel graag wil kietelen! Het is gebaseerd op de konijntjes uit “Raad eens hoeveel ik van je hou!” wat het een herkenbaar verhaal maakt. Hazeltje wil uitvinden of Haas wel tegen kietelen kan, schaterlachen gegarandeerd.

Wie is er bang voor de Gruffalo?

handpopboek gruffalo

Voor de stoere kids is er het boek van de gruffalo. Hij laat alle dieren in het bos schrikken maar niet de kinderen op schoot. Die moeten hem kietelen en kriebelen. Leuk verhaal met veel interacties met de handpop.

Dikkie dik verhalen boek met handpop

Dikkie dik voorleesboek met knuffel

Wie herkent hem niet Dikkie dik uit sesamstraat. In dit boek staan 4 leuke verhalen van om voor te lezen aan je kleintje. Daarnaast zit er een mooie handpop van Dikkie dik bij om de verhaaltjes extra levendig te maken.

 

Het reuzeviezeneuzebeest

Handpopboek Het reuzeviezeneuzenbeest

Voor de viespeuken is er dit leuke handpop boekje. Het gaat over poepjes, boertjes, en vieze dingetjes uit je neus. De blauwe handpop maakt het een ware belevenis.

Plaats een reactie