Nachtlampje op batterijen voor baby of kinderkamer

Elk kind gaat door een fase heen waarbij ze vragen of het licht nog even aan mag blijven. Een leuk nachtlampje is in dit soort gevallen een mooie en energie zuinige oplossing. Er zijn stopcontact nachtlampjes en nachtlampjes die op batterijen werken. Op de modellen van tegenwoordig zitten vaak meerdere functies zoals een licht of bewegingssensor om energie te besparen.

Baby nachtlampjes op batterijen

Vogel nachtlampje

vogel nachtlampje

Dit schattige nachtlampje in de vorm van een vogeltje in een kooitje werkt op oplaadbare batterijen. Zo ben je geen vermogen kwijt aan elke keer nieuwe batterijen maar laad je hem eenvoudig op via USB. Het lampje geeft gedimd licht en na een klein tikje op het glas wat feller licht voor als je nog een verhaaltje voor wilt lezen. Verkrijgbaar in de kleuren: Blauw, Geel, Roze, Oranje

Lees ook: De leukste stopcontact nachtlampjes voor kinderen

Eenhoorn nachtlampje

 

eenhoorn nachtlampje

Dit schattige eenhoorn LED nachtlampje veranderd automatisch in diverse kleuren. Voor de verandering zitten bij dit lampje de batterijen inbegrepen. Ook verkrijgbaar in het roze.

Regenboog nachtlamp

regenboog nachtlamp

“Somewhere over the rainbow”… Een mooi regenboog nachtlampje voor de kinderkamer met drie standen, aan, uit of een timer functie waarbij het lampje na 15 minuten vanzelf uit gaat. Ook dit lampje schijnt in diverse kleuren.

Nachtlampje voor jongens

Jongens nachtlamp

Elke jongen is gek van Cars. Stiekem is het s’avonds wel een beetje spannend in het donker, maar niet met deze Cars nachtlamp. Naast te gebruiken als nachtlamp is het ook een handige zaklamp. Onweerstaanbaar voor jongens.

Zazu lou nachtlampje

zazu lou nachtlampje

Een zeer schattig nachtlampje van een mooi uiltje. Het lampje heeft 2 afzonderlijke lampjes 1 in de uil en 1 in de rand, ze zijn beide onafhankelijk van elkaar aan en uit te zetten. De felheid van de lampjes kan ingesteld worden. Ook zit er een geluidssensor in zodat het lampje vanzelf aan gaat als je baby wakker wordt. Hij kan op netstroom of op batterijen werken.

Ster nachtlamp

ster nachtlamp

Nog zo’n schattig LED lampje van A Little Lovely Company. Ook dit lampje heeft een timer functie waarbij het lampje vanzelf na 15 minuten uit gaat. Ook verkrijgbaar in het blauw en geel.

Plaats een reactie