De leukste halloween decoraties voor een halloween feest

Als je van plan bent om een halloween feest te geven heb ik een aantal tips om je halloween feest angstaanjagend te maken. Bij de meeste halloween feestjes komen de mensen nog wel verkleed, maar missen er belangrijke accessoires die net dat freaky gevoel geven. Daarom heb ik 5 goede tips om jouw halloween feest tot een waar succes te maken.

1. Pompoenen

halloween pompoen

Ze zijn natuurlijk onmisbaar,  voor als je niet zo handig bent zijn er leuke lampion pompoenen te koop of wat dacht je van deze pompoen ballonnen met lampje!

Je kunt ook proberen er zelf 1 te maken door deze video te bekijken. Een voorbeeld pompoen koop je online bij AH.nl. Onmisbaar hierbij is een meloenen uithol set waarmee je eenvoudig de meloen kunt uithollen.

2. Scary hapjes en snoepgoed

Wat thema voedsel geeft net dat extra tintje aan je feest. Wat nou een saaie schaal met kaas en worst als je een realistisch lijk met ingewanden kunt serveren?

Ben je geen keukenheld dan kun je ook hapjes bestellen bij …

Voor in de drankjes kun je leuke doodshoofd en botjes ijsblokjes maken. Of vries een paar van deze spinnetjes in een ijsblokje. Drinkt toch niet lekker met zo’n zwarte rakker in je glas.

Lees ook: Goedkope halloween kleding

3. Muziek

Stel je voor je komt aan op een feest waarbij een Frankenstein butler de deur open doet en op de achtergrond de tune van michael Jacksons Thriller theme op de achtergrond Freaky. Voor de juiste sfeer heb je natuurlijk enge muziek nodig hieronder een paar goede voorbeelden:

Michael Jackson – Thriller

Rockwell – Somebody’s Watchin’ Me (Original & Beatfreakz versie)

Marilyn Manson – This is Halloween

4. Accessoires

Haal de juiste accessoires in huis.

Laat je gasten nergens veilig zijn ook niet op het toilet met deze leuke halloween toiletbril stickers!

halloween wc bril sitcker

5. Decoraties

Gebruik rode bloed verf en beklad de ramen met realistische rode bloed spatten of vegen. Of schrijf met rode lippenstift een scary tekst als “You’re Next” mee op ramen en spiegels. Of plak leuke bloed stickers op.

bloed handen halloween

6. Kostuums

Als laatste tip zorg ervoor dat iedereen verkleed naar je feest toekomt het succes valt of staat ermee dus wees duidelijk in je uitnodiging. Gebruik dan ook een leuke halloween kaart om iedereen uit te nodigen. Er hoeft maar 1 iemand met een spijkerbroek aan te lopen en de sfeer is weg…

Lees ook: De leukste halloween kostuums voor kinderen

Plaats een reactie