Beste fietsverlichting en wielverlichting voor de donkere dagen

Langzamerhand worden de dagen weer korter en moet je je weer zorgen gaan maken over je fietsverlichting. Fietsverlichting komt tegenwoordig in allerlei vormen en varianten. Ik heb de leukste en beste fietsverlichting voor je op een rijtje gezet. De boete is dit jaar 55 euro voor het rijden zonder ligt dus wees verstandig.

LED fietsverlichting

De tijd van een zware dynamo op je voorwiel ligt gelukkig ver achter ons. De fiets verlichting van tegenwoordig maakt gebruik van LED die lekker lang meegaan en weinig energie verbruiken.

Deze simpele LED fiets verlichting van Dresco zijn handig op je stuur en zadel te monteren en klikken makkelijk weer los. om ze mee te nemen.

Beste fiets verlichting LED

Ook mooi en handig zijn deze Lezyne LED fietslampjes die je middels handige straps om elke fiets stang vastzet.

LED fietsverlichting Lezyne

Nog een handige LED fietsverlichting is deze variant van TIGR. Deze LED lampjes zijn op te laden via een usb stekker wat ze ideaal maakt om overal mee naar toe te nemen. Tevens zijn de houdertjes gemaakt van siliconen waardoor ze op elke fiets passen.

USB LED fietsverlichting

Speciaal voor de racefiets hebben ze deze handige LED lampjes inclusief leuke ventiel lampjes die je extra zichtbaar maken in het verkeer.

Racefiets verlichting LED

Fietswiel verlichting

Je ziet ze steeds vaker voorbij komen fietsen met rondom het wiel verlichting. Lekker veilig want het valt goed op in het verkeer. Het werkt vaak met een ventiel bevestiging en door het rond draaien van het wiel lijkt het complete wiel gevuld met licht. Dit type verlichting is wettelijk gezien niet voldoende je moet naast deze verlichting ook altijd nog een lamp voor en achter hebben. Het mooie is dat deze verlichting in allerlei verschillende kleuren te verkrijgen is.

Fietswielverlichting LED

Bekijk ook: De best verkochte fietsverlichting bij Coolblue

Plaats een reactie