Sinterklaas cadeautjes tot 15 euro – van baby’s tot 10 jaar

Elk jaar moet je weer op zoek naar leuke sinterklaas cadeautjes, maar dit jaar niet want dat heb ik al voor je gedaan! Ik heb de leukste sinterklaas cadeaus tot 15 euro voor je verzameld.

Mocht je niet vinden wat je zoekt bekijk dan de sinterklaas cadeau tips van Bol.com

Sinterklaas cadeautjes voor baby’s

Erg leuk is dit verstoppertje spel van nijntje! Het is de bedoeling dat je nijntje ergens in huis verstopt de taak aan de baby’s is hem te vinden. Nijntje laat om de paar seconden van zich horen door “ik ben hier” of “kun je me vinden” te roepen. Erg leuk die baby’s driftig op zoek te zien gaan naar hun goede vriend. Ook verkrijgbaar in een variant van Bumba.

Nijntje verstoppertje

Om de hersentjes alvast te trainen een leuke houten puzzel. Handig voor een baby aangezien ze lekker stevig zijn en niet snel stuk gaan. Bol.com heeft een grote collectie houten puzzels voor alle leeftijden.

Houten puzzel sinterklaas cadeau

Elk kind heeft er wel een nodig een echte dokters koffer set. Deze set van fisher price bevat een dokterstas waar alle spulletjes in bewaard kunnen worden, stethoscoop die echt werkt, bloeddrukmeter, thermometer,otoscoop voor de oortjes, een prik, pleister om de wonden te dichten.

Doktors set

 

Lees ook: De leukste schoencadeautjes onder 5 euro

 

Sinterklaas cadeautjes voor peuters en kleuters

Een leuk en leerzaam spelletje voor peuters. Ik leer cijfers. Met dit spel leren kinderen tellen tot en met 10 door middel van 6 verschillende spelletjes. Het is de bedoeling om het juiste cijfer bij het aantal dieren te zoeken en alleen die puzzelstukjes passen op elkaar. Bekijk hier de video.

Cijfers leren baby

Ken je dit leuke knutsel spul al? Het heet foamy clay en bestaat uit kleine ronde balletjes in een soort van kleef klei. Je kunt er bijvoorbeeld een houten spiegeltje of doosje mee beplakken. Wij hebben dit tijdens het kinderfeestje van onze dochter gedaan. Deze set bevat 10 bakjes in verschillende kleuren.

Foamy clay cadeau

Nog steeds erg leuk is zo’n hamer set met allerlei verschillende gekleurde houten blokjes. Sla de spijkertjes in het kurkbord om de leukste figuren te maken.

Hamer spel

Een mooie houten woezel en pip klok om te leren klokkijken. De houten cijfer blokken moeten op de juiste plek worden teruggelegd. Vervolgens kun je oefenen hoe de wijzers moeten staan als het bijvoorbeeld bedtijd is.

 

Woezel en pip klok

Altijd cool is een radiografisch bestuurbare auto. Deze goedkope truck van Nikko ziet er stoer uit en haalt een topsnelheid van 8.5 km/uur. Hij heeft een bereik van ongeveer 15 meter.

Radio grafisch bestuurbare monster truck

Een leuk en uitdagend spel kwam ik tegen op de website Internet-toys.nl. Het is een magnetisch doolhof met metalen balletjes achter een plexiglas raamwerk. Door middel van een magneetpen dien je de kogels de juiste richting op te sturen. In het midden zit een draai mechanisme voor een extra moeilijkheid.

Schoencadeautje puzzel

Sinterklaas cadeautjes voor 8 tot 10 jaar

Voor de stoere meisjes is er deze coole NERF boog. Zonder te herladen kun je met deze boog 6 pijlen afvuren. Leuk effect geeft dat de pijlen zijn uitgerust met een fluit waardoor ze door de lucht heen suizen. De pijlen kunnen maximaal 27 meter vliegen een aardige afstand dus! Voor de jongens is er een cool NERF pistool.

NERF pijl en boog

Voor de echte bouwers zijn er leuke bouwsets van K’NEX onder de 15 euro te krijgen.

Knex auto cadeautje

Erg populair is de Fidget spinner rage. Van deze makers is er nu een handig nieuw speeltje namelijk de Fidget Cube. Er zitten diverse knoppen en draai mechanisme op die kinderen rustig maakt en iets te “friemelen” hebben. Bekijk hier het overzicht van cubes onder de 15 euro.

Fidget friemel cube

Er gaat niets dan een gezellig bordspel. Nou ja echt gezellig is Zeeslag nu ook weer niet het is de bedoeling dat je je tegenstander zo snel mogelijk tot zinken brengt door slim te spelen.

Zeeslag bordspel

Bekijk de sinterklaas cadeau tips van Bol.com

Wat geef jij dit jaar voor Sinterklaas cadeaus? Heb je nog tips laat het weten via een berichtje hieronder.

Plaats een reactie