Beste baby loopstoel – voor jongens en meisjes

De beste loopstoel voor je baby is er 1 die veilig is dat is uiteindelijk het belangrijkste. Tegenwoordig zijn de loopstoeltjes een stuk veiliger en stabieler dan vroeger en biedt het veel uitdaging voor je baby. Zo zitten er vaak allerlei leuke bezigheden op waarmee ze leren zichzelf te vermaken.

Baby loopstoel vanaf welke leeftijd

Een baby loopstoel kun je al gebruiken als je baby zelfstandig kan zitten, hier hangt geen exacte leeftijd aan, maar zo rond de 6-8 maanden kunnen ze er vaak wel in. Op dat moment kan de volgende ontwikkeling starten namelijk het trainen van de beentjes. Dit ter voorbereiding op het leren lopen.

Loopstoel en veiligheid

Zorg ervoor dat je een degelijke loopstoel koopt die niet bij het minste of geringste omvalt met alle gevolgen van dien. Bedenk ook dat als je je baby in een loopstoel zet hij ineens een stuk sneller is en overal makkelijker bij kan. Denk aan bijvoorbeeld een hete kop thee op tafel of stopcontacten waar hij ineens bij kan.

 

Lees ook: De leukste cadeaus voor baby van 1 jaar

 

Baby loopstoel voor jongens

Loopstoel Race

Baby loopstoel

Waan je een in race auto met deze coole loopstoel van Baninni. Geschikt voor jongetjes vanaf 6 maanden tot een maximum gewicht van 12 kg. Het speelblad heeft een stuur, achteruitkijkspiegels, versnellingspook en diverse knoppen waar muziek uit komt. Verder is het een stevige loopstoel die niet makkelijk omvalt.

 

 

Loopstoel grijs

Baninni loopstoel voor baby grijs

Iets minder flitsend maar wel mooi vormgegeven is deze Baninni loopstoel. Het speelblad is uitneembaar waardoor je baby er ook mee kan spelen als het niet in de stoel zit. Naast leren lopen kan dit stoeltje ook omgetoverd worden tot een schommel.

 

 

 

Loopstoel turquoise

Baninni loopstoeltje met schommelfunctie

Met deze vrolijke gekleurde loopstoel die in 3 standen is te verstellen ontdekt jouw baby de hele kamer. Ook deze loopstoel is om te bouwen tot schommel. Het speelblad heeft onder andere stuur, versnellingspook, spiegels en verschillende knopjes met muziek.

 

Loopstoel Razza rood

Formule 1 loopstoel

Is jouw baby weg van auto’s? Geef hem dan deze super coole raceauto loopstoel cadeau. Ook op deze loopstoel zitten diverse knopjes waar muziekjes achter schuil gaan.

 

 

Baby loopstoel voor meisjes

Tontoni pastel pink loopstoel

Meisjes loopstoel

Een mooi en veilige loopstoel voor meisjes, inclusief stuurtje, toeter, spiegels en versnellingspook. Geschikt vanaf 6 maanden en belastbaar tot een maximum van 12 kg. Dit stoeltje is eenvoudig in te klappen waardoor je hem eenvoudig op kunt bergen.

 

Baninni fuchsia

Roze meisjes loopstoel

Je kleine meid lekker laten scheuren door de kamer in deze “pijn aan mijn ogen” fuchsia roze. Deze loopstoel kan ook als schommel stoeltje worden ingezet. Ook bij dit stoeltje is het maximum gewicht 12 kg. Het speelblad bevat leuke liedjes en bezigheden.

 

Loopstoel nicky

Baby loopstoel roze

Dit stoeltje is in 3 verschillende standen in te stellen zodat hij meegroeit met je baby. Het stoeltje is bekleed met een zachte en comfortabele zitting en heeft een hoge rugleuning voor extra steun.

 

Vliegende hollander loopstoel

Loopstoel auto roze

Deze speciale loopstoel heet de Vliegende Hollander. Het stoeltje heeft een aantal leuke bezigheden aan boord. Zo zit er een stuurtje op, een leuke toeter, spiegeltje en ringen.

 

 

Foriano loopstoel

Loopstoeltje meisje

Als laatste nog een erg schattig loopstoel autootje, tevens om te bouwen tot schommel! Ook op deze loopstoel zit een leuk speelblad met geluidjes en muziekjes. Handig is dat er ook een eetblad opzit zodat er ook aan gegeten kan worden.

 

Baby loopstoel goed of slecht?

Er bestaan nogal wat verhalen rondom de baby loopstoel. Zo zou het slecht zijn voor de heupjes en groei van de baby. Echter is er nog nooit een onderzoek geweest dat dit daadwerkelijk heeft aangetoond. Net zoals de maxi cosi geldt gebruik het nooit te lang maximaal 30 minuten. Zet je baby niet uren in een loopstoel dat is vragen om problemen. Maar dagelijks een half uurtje rond crossen in huis kan echt geen kwaad zorg gewoon dat je de tijd in de gaten houdt.

Lees ook: Beste houten baby loopwagens

Plaats een reactie