Mozaiek tegels – De mogelijkheden zijn eindeloos

Wie geniet er niet van om in een heerlijke opgeknapte douche s’ochtends je dag te beginnen? Ik schreef al eens over hoe fijn het is om thuis een mooie stortdouche te hebben. Vandaag wil ik wat inspiratie delen op het gebied van muur betegeling en dan  in het bijzonder mozaiektegels

Toepassingen

Mozaiek tegels vind je natuurlijk niet alleen in de badkamer maar kun je ook gebruiken in de keuken of op het toilet. In de badkamer en toilet kun je er zowel de wanden als vloeren mee bedekken. In de keuken worden doorgaans alleen de wanden betegeld met mozaiek.

Type mozaiek

Je hebt tegenwoordig ontzettend veel verschillende soorten mozaiek:

  • Glasmozaiek
  • Keramisch mozaiek
  • Natuursteen mozaiek

Vooral het Natuursteen mozaiek geeft een mooie luxe uitstraling.

Badkamer

Er is voor de badkamer een groot assortiment beschikbaar, uiteraard moet je een keuze maken of je de mozaiektegels op de vloer of op de wand wilt plaatsen. Vervolgens komt alles neer op wat jouw persoonlijke smaak is. Hou je van wild en druk of ga je voor rustig en stylish? Je hoeft niet perse een compleet nieuwe badkamer te nemen om hem weer een nieuw en fris uiterlijk te geven. Je kunt je bestaande douche cabine natuurlijk ook een nieuwe look geven met mozaiektegels.

Keuken en Toilet

In de keuken en toilet kun je wat mij betreft een wat drukker design nemen aangezien je daar vaak niet de hele muur of bedekt. 

Voor buiten

Er zijn tegenwoordig zelfs mozaiektegels die je buiten kunt gebruiken. Deze tegels zijn vorstbestendig en kunnen de elementen weerstaan. Bij gebruik van mozaiek voor buiten kun je denken aan het bekleden van een zwembad, het aanleggen van een pad, of bij gebruik rondom uw vijver.

1 gedachte over “Mozaiek tegels – De mogelijkheden zijn eindeloos”

  1. Ik houd van mozaiek! Wij hebben ooit in ons halletje mozaiek besteld in de kleuren van het huis (buitenkant) toen dat net nieuw was. heel erg leuk. Zelf op de computer de beste verhoudingen zitten uitproberen met random ordering van de tegeltjes. Mooi geworden! Maar toen ik jaren later ook de muren wilden doen bleek de leverancier er niet meer aan te doen, niet aan deze tegeltjes in ieder geval.

    Beantwoorden

Plaats een reactie