Kinderfeestje glowgolf meisjes 6 jaar – Glowgolf houten review

Glowgolf kinderfeestje

Gisteren zijn wij met het kinderfeestje van Lotte gaan Glowgolfen in Houten. We hadden 7 meisjes van 6 jaar bij ons. Wij hadden nog nooit geglowgolft maar op basis van de foto’s die we online konden vinden moest dit een succes worden. Glowgolf doe je in het donker waarbij de banen middels glow in the dark oplichten. Verder volg je hetzelfde principe als bij normaal midgetgolf. Degene die de minste punten haalt heeft gewonnen.

Waarom Glowgolf Houten

De reviews de we lazen over de glowgolf in Houten waren vooral positief daarom zijn we daarheen gegaan. Daarnaast ligt het aardig dichtbij dus niet te lang in de auto met al die kids.

Huisregels

Een vriendelijke mevrouw vertelde ons alle huisregels op de baan. Zo mocht er niet op de standbeelden geklommen worden, ook rennen was niet toegestaan. Dit laatste vooral voor de veiligheid want je ziet op de baan slecht waar er ophogingen en hobbels zitten, omdat alles zo donker is.

Groepjes

Wij waren met 7 kinderen en 2 volwassenen. 1 groep kan maximaal uit 5 personen bestaan. Dus we moesten de groep opsplitsen. Aanvankelijk wilden pappa en mamma ook meedoen maar na baan 1 kwamen we al snel tot de conclusie dat dat niet ging lukken :). Aangezien je als begeleider meer bezig bent met wie er aan de beurt is en het aanmoedigen van de kids dan zelf een balletje slaat.

Lees ook: Lotte’s verlanglijstje voor haar 6de verjaardag

Armbandjes

Ieder meisje mocht een gekleurde bal uitkiezen waarna ze ook een fluoriserend armbandje om kregen in bijpassende kleur. Op de baan was dit ook erg handig zo wist iedereen precies welk balletje van haar was. Deze armbandjes mochten we mee naar huis nemen. Ook toen er een aantal stuk waren kregen de kids gewoon een nieuwe!

Glowgolfbanen

De golfbanen in Houten zijn allemaal onderdeel van het zee en onderwater thema. Wel was het bij baan 1 even schrikken toen daar een enorme fluoriserende vleesetende plant stond. Maar nadat de meisjes door hadden dat het niet echt was gingen ze als de brandweer. De banen waren niet te moeilijk voor 6 jarigen. Sommige kinderen hadden wat moeite met de sticks maar na wat instructies ging het best aardig. Bij de meeste banen stond wel een mooie haai, boot of ander onderwater diertje. In totaal zijn er 18 holes waar we in zo’n 45 minuten doorheen waren. Bij hole 18 wordt je balletje opgeslokt en ben je klaar. De kunst is om bij hole 18 het grote gat te raken dan wordt je getrakteerd op een boel lawaai en geluid.

Arrangement

In Houten hebben ze diverse arrangementen voor kinderfeestjes en groepen/bedrijven.

Wij hadden gekozen voor een GlowGolf Kidsparty ‘Chips’:

  • Ontvangst met speciaal Glow-in-the-dark armbandje
  • Uitgebreide speluitleg met uitreiking van de scorekaarten
  • Glow-in-the-dark midgetgolf op 18 spectaculaire holes
  • Zakje chips naar keuze (naturel of paprika) en limonade

Hiervoor betaalde wij € 8,50 p.p. Voor meespelende paps en mans betaalde we € 7.95 en was er een colaatje of ander sapje en zakje chips beschikbaar. Als afsluiting kregen alle kinderen nog een ijsje dit zat niet in het arrangement.

Extra

Mamma had aan het eind nog een leuke verassing voor de meisjes ze hadden namelijk allemaal gewonnen en kregen een mooie medaille mee naar huis. Na het glowgolfen hebben we ons nog even flink vermaakt in de gamehal! Hier stonden een aantal leuke speel apparaten onder anderen een air hockey tafel en diverse kermis machines.

Conclusie

Glowgolf Houten is zeer geschikt als kinderfeestje voor meisjes van 6 jaar. Ook de prijs is zeker niet te duur.

1 gedachte over “Kinderfeestje glowgolf meisjes 6 jaar – Glowgolf houten review”

Plaats een reactie