Home Cadeaus Verjaardag verlanglijstje meisje 6 jaar

Verjaardag verlanglijstje meisje 6 jaar

Door Ferdi
Verlanglijstje meisje 6 jaar

Ons meisje werd vorige week alweer 6 jaar. Ter inspiratie deel ik Lotte haar verlanglijstje voor haar 6de verjaardag. Lotte houdt vooral van bouw speelgoed en niet zozeer van meisje-meisje speelgoed zoals barbies en poppen.

Lotte’s verlanglijstje 6de verjaardag

Verlanglijstje lego friends

Het LEGO Friends Heartlake City resort is dé plek om met vriendinnen heen te gaan en vakantie te vieren in Heartlake City! Het hotel heeft een lobby, een restaurant, een sapbar, een terras met een dj-stand en 2 slaapkamers.
Ga met de monorail naar het waterpark met kleedruimte, 2 waterglijbanen en een wateremmer, plus een strandgedeelte met een jetski, een paraglider en een strandwachterspost. Deze fantastische LEGO Friends set is inclusief 4 minipoppetjes en een dolfijnenfiguur.

pijl en boog set

Vraag niet waarom maar lotte wilde voor haar 6de verjaardag heel graag een pijl en boog. Ik denk dat het komt doordat Robin Hood een paar keer op televisie voorbij is gekomen. Bij deze set zitten 3 pijlen, een boog en een bord om punten te schieten.

Basketbal standaard

Oefen elke dag en wordt de nieuwe Michael Jordan. Deze basketbalstandaard is gemakkelijk op te vouwen, zodat hij makkelijk mee te nemen is op bijvoorbeeld vakantie. Verstevig de voet met water of zand, zodat de standaard niet omvalt. Afmeting: bord: 46,5 x 32,5 cm, voet: 32,5 x 46,5 cm, in hoogte verstelbaar: van 140 tot 166 cm, binnen diameter ring: 22 cm

Frozen klok

Lotte wilde heel graag een klok voor haar verjaardag. Ze is steeds meer met de tijd bezig en wat dat nu allemaal inhoud. Ook wil ze vaak een kalender maken met alle gebeurtenissen tijdens een maand.

Knex auto bouwset

Er zijn veel verschillende bouwsets van K’NEX vaak kun je er meerdere constructies mee maken wat het erg leuk maakt om ze allemaal uit te proberen.

Skateboard met led wielen roze

Een stoer meisje moet natuurlijk ook eens toer skateboard hebben. Zorg wel voor voldoende beschermers!

Skeelers voor meisjes van 6 jaar

Leren skeeleren gaat super handig met deze mooie skeelers van Nijdam. Je kunt de willen in het begin nog naast elkaar zetten zo is het eenvoudiger om staande te blijven. Als het makkelijk gaat kun je alle wielen achter elkaar plaatsen en rollen maar.

Bubbleez snowbeast

Nog zo’n verjaardagscadeau waarvan ik denk wat heb je er aan? Maar Lotte en al haar vriendinnetjes uit groep 3 zijn er lyrisch over. Bubbleezz™ leven in een Squeezy wereld, gevormd door feest en plezier. Elke Bubbleezz™ heeft charms en geheime berichten die hints geven over hun eigen unieke persoonlijkheden! Deze schattige karakter combinaties zitten vol met verassingen en komen in tientallen vormen! In elke verpakking zit 1 Bubbleezz™ die zijn eigen Charms bevat. Deze Charms zijn verschillend per Bubbleezz™ en worden opgedeeld in verschillende vormen van zeldzaamheid: vaak voorkomend, zeldzaam en super zeldzaam!

My Little pony 3D puzzel

Lotte is altijd al helemaal gek geweest van My Little Pony dus deze mooie 3D puzzel kon natuurlijk niet ontbreken. Deze puzzel bestaat uit 72 stukjes en kan zonder lijm in elkaar gezet worden.

Betoverde doolhof bordspel

De betoverde doolhof bordspel. Het bekende Betoverde Doolhof spel van Ravensburger. Wie vind als eerste de schat maar kijk uit want je tegenstander verschuift ineens een muur en je bent weer terug bij af…

Lego wegplaten

Lotte heeft al een aardige verzameling Lego en met al die mooie bouwwerken kun je natuurlijk een hele stad bouwen. Het enige dat nog ontbrak waren een paar mooie wegdelen zodat alles aan elkaar verbonden kan worden.

rubiks cube

Bovenaan Lotte’s verlanglijstje stond een Rubiks Cube. Geen idee waarom misschien gezien bij 1 van haar vriendinnetjes. Bij bovenstaande Rubiks Cube krijg je er 2 een grote en een kleine ideaal voor een kleiner broertje of zusje.

top model sticker boek

Het enige echte meisjes cadeau op Lotte haar lijstje is een sticker boek van Top Models. Ze vind het geweldig om al die meisjes weer mooie kleertjes aan te trekken.

Hatchimals

Nog zo’n rage van dit moment Hatchimals. Dit zijn kleine wezentjes die nog in eieren zitten. Aan de kinderen de taak om ze te aaien en aandacht te geven totdat het ei uitkomt. Er zijn natuurlijk weer 100 verschillende en ze willen ze allemaal…

Wat staat er bij jullie meisjes op het verlanglijstje voor hun 6de verjaardag?

Ook interessant

1 Reactie

Stephanie oktober 3, 2018 - 8:49 pm

Mijn dochter zal 8 worden aankomende december.. zij vind knutselen heel leuk. Maar voor de rest zal het wel even lastig worden. Ik hoop echt dat ze zelf nog met een paar ideetjes komt!

Reply

Laat een reactie achter