Beste koffiezetapparaat met thermoskan – Top 10 reviews 2017

De beste koffiezetapparaat met thermoskan houd je koffie langer warm zodat je langer kunt genieten van een warm bakkie. Heerlijk op zondag ochtend de warme koffie op tafel voor een heerlijk lang ontbijt. Koffiezetapparaten zijn bezig met een grote comeback de laatste jaren. Nadat jarenlang de senseo koffiepads erg populair waren is het de laatste jaren toch weer in om een koffiezetapparaat te kopen. Vooral de superieure smaak van filterkoffie is doorslaggevende voor het maken van een keuze.

Top 10 beste koffiezetapparaten met thermoskan 2017

1. Philips cafe hd7546 koffiezetapparaat

Beste koffiezetappraat met thermoskan

Dit metalen Philips HD7546 koffiezetapparaat is ideaal voor mensen die eersteklas aroma én ontwerp willen. De koffie blijft langer warm en vers dankzij de roestvrijstalen dubbelwandige thermoskan.

Reviews Bol.com [usr 4.3]

 

2. Philips senseo switch

Koffiezetapparaat philips met thermoskan

De nieuwe Philips Senseo Switch zorgt voor een heerlijke kop koffie op ieder moment. Zet een grote kan filterkoffie om te delen of geniet met één druk op de knop van de verschillende Senseo smaken voor jou alleen. Met de gebruiksvriendelijke en handige DualBrew-technologie kan je mokken en koppen koffie zetten met filterkoffie en koffiepads. Tevens is de roestvrijstalen thermische kan geschikt voor 7 kopjes filterkoffie en met de Senseo technologie zet je één of twee kopjes heerlijke Senseo.

Reviews Bol.com [usr 4.5]

3. Siemens aromesenseplus koffiezetapparaat

Koffiezetapparaat van philips

Dit koffiezetapparaat werd in April & Augustus 2016 als Beste Getest door de Consumentenbond, wat niet voor niets is. Deze Siemens TC865 AromaSensePlus is namelijk voor koffieliefhebbers die nét even wat extra’s verwachten.

Reviews Bol.com [usr 4.2]

 

4. Melitta easy therm

Koffie apparaat

De betrouwbare koffiemachine voor optimaal koffiegenot
De Melitta® Easy Therm is een filterkoffiezetapparaat met een slim, compact ontwerp, bevat een doorzichtige watertank met kopjesmarkering en een uitneembare zwenkfilter met druppelstop. De geïsoleerde kan houdt de koffie lang warm.

Reviews Bol.com [usr 4.6]

5. Philips intense hd7697

Koffiezetapparaat filter koffie

Met het Philips Intense HD7697/90 koffiezetapparaat zet je gemakkelijk een heerlijk kopje koffie, van mild tot sterk, precies zoals jij dat wilt. De thermoskan houdt de koffie langer vers, het apparaat schakelt automatisch uit en de filterhouder en het waterreservoir zijn afneembaar. Optimaal gemak dus!

Reviews Bol.com [usr 4.1]

6. Tefal subito 800 watt

Tefal koffiezetapparaat

Het Tefal CI3608 koffiezetapparaat is een luxe koffiezetapparaat met fraai design: uitgevoerd in zwart met geborsteld rvs. De handige druppelstop en uitwendige waterindicator maken koffie zetten nog makkelijker. Bovendien houdt de rvs thermokan de koffie tot 3 uur lang heerlijk warm.

Reviews Bol.com [usr 4.6]

7. Moccamaster kbgt741 koffiezetapparaat

koffie apparaat

Voor iedereen die van een heerlijke ouderwetse bak koffie houdt in de puurste zin. Hij heeft een modern design waardoor hij in elk interieur past. Het mooie aan dit koffiezetapparaat is dat hij zo eenvoudig is gebleven. Geen moeilijke digitale displays gewoon water erin koffie erin en knopje om.

Reviews Bol.com [usr 4.3]

8. Tristar cm1234

Koffiezetapparaat thermoskan

Een stijlvol koffiezetapparaat met thermoskan. Deze koffiezetter is geschikt voor 8-10 kopjes koffie per sessie. De dubbelwandige isoleerkan zorgt voor verse en warme koffie gedurende 3 uur. Daarnaast is het koffiezetapparaat voorzien van een anti-drupsysteem, een waterindicator en een permanente en uitneembare filter.

Reviews Bol.com [usr 3.0]

9. Moulinex koffiezetapparaat subito ft3608

Moulinex koffiezetapparaat thermoskan

Luxe koffiezetapparaat met fraai design: uitgevoerd in zwart met geborsteld rvs. De handige druppelstop en uitwendige waterindicator maken koffie zetten nog makkelijker. tevens houd de rvs thermokan de koffie tot 3 uur lang warm.

Reviews Bol.com [usr 4.7]

 

10. Mondial programmeerbare koffiezetter

Mondial koffiezetapparaat

Begin de dag met een vers kopje koffie met deze koffiezetter van Mondial!
Uw koffie klaar wanneer u maar wilt, op elk tijdstip van de dag dankzij deze programmeerbare koffiezetter. En met de handige thermoskoffiekan blijft u koffie heerlijk lang warm en vers!!

Reviews Bol.com [usr 4.8]

 

Plaats een reactie