Telefoonhoesje van Kudu review

Vandaag een review over een mooi telefoonhoesje van Kudu. De Kudu Iphone en Samsung hoezen kenmerken zich door hun robuuste design en het gebruik van echt hout. Het fijne is dat je jouw eigen hoesje zelf kunt personaliseren door bijvoorbeeld een tekst of bedrijfslogo in het hout te laten graveren. Ze hebben zo’n beetje voor alle Iphone en Samsung telefoons een hoesje beschikbaar.Hout soorten

Het unieke van de Kudu hoezen is dat ze erg opvallen door hun mooie unieke houten professionele uitstraling. Alle Kudu producten worden handmatig gemaakt in hun eigen werkplaats. Je kunt kiezen uit verschillende soorten hout namelijk (van links naar recht):

  • Wengé
  • Zebrano
  • Walnoot
  • Bamboe

 

Customize

Het mooie is dat je jouw hoesje een persoonlijke tintje kunt geven met een persoonlijke tekst of logo. Op deze manier valt je telefoon direct op en is uniek. Het toevoegen van tekst of logo kost €9.95 extra bovenop het hoesje, maar voegt zeker net die finishing touch toe.

Unboxing

Nu hoor ik je denken “unboxing” voor een telefoon hoesje? Maar toch was het zo het hoesje werd namelijk niet simpel in een bubbeltjes envelop gepropt en verstuurd. Het hoesje zat in een erg mooie kaarthouder die ook weer in lijn is met het mooie houten design. De bosachtige achtergrond en rendier geven je het gevoel dat je echt iets bijzonders in handen hebt. Iets dat met zorg is samengesteld en kwaliteit uitstraalt. Maar dat is niet alles want in de kaart staat nog een erg uitgebreide uitleg over hoe je het hoesje om je Iphone heen dient te plaatsen. Op de achterkant stond een leuke tekst die je welkom heet bij de Kudu familie. De houten achterkant voelt mooi glad aan ik was even bang voor splinters en dergelijke maar geen sprake van.

De Verschillen

Ik had een standaard zwart Iphone hoesje die al enigszins aan vervanging toe was aangezien de randen los lieten. Het grote verschil tussen beide hoesjes in het gebruik is de grip van het hoesje. Mijn oude hoesje was van een soort rubber met veel grip. De zijkant van het nieuwe hoesje is iets gladder maar biedt nog steeds voldoende grip. Verder is de inkeping voor de camera een stuk groter, ook loopt het nieuwe hoesje aan de onderkant helemaal door met de juiste inkepingen voor koptelefoon en geluid. Grappige is wel dat het nieuwe hoesje hierdoor niet meer op het oplaadstation gezet kan worden, dus voortaan weer opladen met een los draadje.

Conclusie

Al met al ben ik zeer tevreden over het Iphone hoesje van Kudu. Ik heb eigenlijk zelf nog nooit een hoesje gekocht omdat ze eigenlijk allemaal op elkaar lijken. Met dit hoesje ben ik uniek en daar hou ik van! Ook de hele sfeer van de verpakking doet je beseffen dat je iets bijzonders in handen hebt. Kudu biedt voor zo’n beetje elke Iphone en Samsung telefoon een hoesje dus voor ieder wat wils.

Plaats een reactie