Show Dogs film review met 6 jarige

De film gaat over een politie hond genaamd Max die undercover moet gaan in de wereld van de show dogs. Dit om een aantal gemeneriken te stoppen die een onschuldig pandabeertje hebben gekidnapt en willen doorverkopen. Het verhaal speelt zich voornamelijk af rondom een prestigieuze dog show in Las Vegas (where else).

Wat vond mijn dochter van 6 van de film?

Lotte vond de film wel erg leuk zei ze na afloop. Ook al kon ze het verhaal op het eind niet helemaal meer volgen. Vooral de stukjes waarin de film in slow motion een coole actie laat zien. Zo weet de politiehond max de ontvoerde panda bijvoorbeeld alla Tarzan van een vliegtuig propeller te redden, en vangt hij tijdens 1 van de behendigheidsoefeningen 4 frisbees in 1 keer een absoluut record waar de jury versteld van staat. Op deze momenten zag ik haar blik verstijven van spanning en opluchting als het tot een goed einde kwam.

Wat vond pappa ervan?

De film begint met een leuk plot waarin duidelijk wordt wat de boeven van plan zijn. Echter naarmate de film vordert wordt het voor een 6 jarige toch wat ingewikkeld en kon ze haar concentratie er niet helemaal bijhouden. Er zitten een aantal leuk special effects in en ook de nodige humor ontbreekt niet. Zo is Max nu niet bepaald een schoothondje die doet wat je zegt maar eerder verwacht dat zijn baasje, af, lig en apporteert. Het blijft grappig om de monden van de honden te zien bewegen alsof ze de teksten echt uitspreken. Ik vond het een vermakelijke film zeker met een bakje popcorn erbij.

Cadeautje

Het leuke bij de Pathé Arena was dat we na de voorstelling een mooie Show Dogs frisbee mee naar huis kregen.

Conclusie

Zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen maar ga er niet heen met kids jonger dan 6 jaar want dan wordt het een lange zit.

Plaats een reactie