Home Cadeaus De leukste indianen accessoires en kostuums voor kinderen

De leukste indianen accessoires en kostuums voor kinderen

Door Ferdi
kalkoen-veer-indiaan-piet

Ben je van plan om je kind als indiaan verkleed te laten gaan dan heb ik de leukste indianen accessoires en kostuums voor je verzameld. Voor meisjes de leukste indianen jurkjes en voor jongens stoere indianen pakken. De kostuum maten variëren van 92 t/m 176. Alle kostuums en accessoires heb ik gespot bij Feestbazaar.nl.

Indianen kostuums voor jongens

Hieronder vind je de leukste indianen kostuums voor jongens. De meeste kostuums komen met 1 of meerdere accessoires druk op de afbeelding voor meer details over de maten en de prijs. Ben je opzoek naar extra accessoires kijk dan verderop op deze pagina.

indiaans-jongen-kostuum-red-hawk-elite indiaanse-jongen-elite indiaan-krijger-kostuum-jongen indiaanse-jongen-zwart indiaanse-jongen-chalon indiaanse-jongen-kinderen-kostuum indiaanse-jongen-kostuum-haloke indiaanse-jongen-pakje kinder-kostuum-indiaan indiaans-pakje-jongen indianen-kostuum-3-delig-kind (1) kleine-indiaan-koso (1)

Indianen kostuums voor meisjes

En dan de leukste indianen verkleedkleding voor meisjes. De leukste indianen jurkjes voor meisjes in de maten 92 t/m 176. Ook hierbij geldt dat bij sommige jurkjes extra accessoires zitten. Klik op onderstaande afbeelding voor extra informatie over de prijs en maat.

indiaans-meisje-jurk (1) indiaans-kostuum-kind-sunny indiaans-meisje-kostuum-red-hawk-elite indiaans-meisje-jacy indiaanse-meisjes-kostuum-savannah indiaanse-verkleedkleding-nova indiaans-carnavalspakje-meisje indianenmeisje-kleding-wishbone indiaanse-kinderkostuum-alawa jurkje-indiaan-kind indiaanse-verkleedkostuum-kind-isi indiaans-meisje-zwart indianen-jurkje-kind-2-delig indiaans-meisje-jurk

Indianen accessoires

VILAC Tipi Wigwam stevig ecru canvas - Speeltent

Natuurlijk kan een echte indiaan niet zonder tipi!

Lees ook: leukste tipi speeltent voor kinderen.

Naast een mooie tipi tent heeft je kind natuurlijk ook wat andere accessoires nodig om een spannend verhaal na te spelen.

Wat dacht je van deze indiaanse Tomahawk Bijl voor maar € 2,75.

indiaanse-tomahawk-bijl

Geen indiaan zonder mooie veren.

kalkoen-veer-indiaan-piet

Of deze mooie hoofdband met veer.

indiaanse-hoofdband-met-veer

Een stoere speer om op jacht te gaan?

speer-indiaan-60cm

Natuurlijk kun je niet zonder mooie indianen strepen op je gezicht. Met deze schmink een fluitje van een cent.

schmink-pallet-7-kleuren

Of een leuke indianentrommel voor een vrolijk melodietje.

trommel-indiaan-21cm

Voor het opperhoofd een mooie ketting met tanden.

tandenketting-indiaan

 

Ook interessant

Laat een reactie achter