Beste halters voor thuis – Dumbell top 3

Het succes van je fitness schema hangt voor een deel samen met de spullen die je tot je beschikking hebt. Goede halters zijn een must have voor elke thuis sporter. Halters ook wel dumbells genoemd kun je voor allerlei verschillende krachttrainings oefeningen gebruiken. Je hebt ze in verschillende vormen en gewichten hieronder vind je de beste halters voor thuis.

Krachttraining Schema

Ik heb een aantal goede krachttraining schema’s opgesteld voor zowel full body als split of je nu 1,2,3 of 4 dagen in de week wilt sporten. Alle schema’s zijn geoptimaliseerd voor het opbouwen van spier massa en bevatten oefeningen die je zowel thuis als in de sportschool kunt uitvoeren.

Bekijk de beste Halters bij Bol.com of een speciaal zaak zoals www.athletics.nl goedkoop en snel thuis bezorgt.

1. vidaXL – Halterset
Beste haltersetEen ideale halterset voor beginners. Met 15 kilo per dumbell kun je ze voor vrijwel alle spiergroepen gebruiken, biceps, triceps, schouders. Gewichten zijn snel en makkelijk te verwisselen waardoor je snel door kunt met de volgende oefening. De grip van de stangen is goed en de gewichten blijven goed op hun plek zitten dankzij het schroefdraad mechanisme.

2. RS sports dumbell set 40 kg

Beste dumbellVoor de krachtpatser een halterset met iets meer bereik van 2 tot 20 kilo per dumbell. Voor vrijwel alle oefeningen te gebruiken. Ideaal om je training langzaam in geeicht op te bouwen.

 

3. Tunturi halterset 20 kilo

Beste dumbell setEen iets lichtere dumbell set met een klein prijsje. Perfect als je wilt beginnen op een laag gewicht en langzaam het gewicht wilt opvoeren door extra gewichten toe te voegen.

 

Olympische halterset

Mocht je zelf al een halterstang hebben waar je olympische gewichten voor gebruikt van 50 mm dan kan het voordelig zijn ook een setje olympische halters te kopen. Op deze manier heb je 1 maat gewichten die overal op past.

Olympische dumbell 50 mm

Beste olympische dumbell

Deze halter komt inclusief 2 veersluitingen om de gewichten goed op hun plek te houden. De halters hebben een eigen gewicht van 5 kg. Maximaal belastbaar tot 50 kg. Ideaal als je thuis al diverse olympische gewicht schijven hebt.

 

 

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan de best verkochte dumbells bij Bol.com, Betersport.nl of Gorillasports.nl

Voor de dames

Steeds meer vrouwen gebruiken dumbells voor hun workout daarom hier een aantal van de mooiste dumbells voor vrouwen.

Aerobic dumbbell lifemaxx

Vrouwen dumbells

Deze dumbells zijn van gietijzer en gecoat met vinyl waardoor ze niet kunnen lekken. De dumbells varieren in gewicht van 0.5 t/m 5 kg.

 

 

 

Roze halters 1kg

Vrouwen dumbells 1 kg

Perfect voor de wat lichtere oefeningen zoals de polsen, armen, schouders en rug. Ze zijn gemaakt van staal en omgeven door een PU laag. Ze liggen lekker in de hand door hun anatomische vorm. 2 dumbells van 1 kg.

 

Reviews Bol.com [usr 4.8]

Kettlebells

beste kettlebellsKettlebells zijn gewichten met 1 handsvat ze zijn uniek omdat je er zo’n beetje je gehele lichaam mee kunt trainen. Je kunt met 1 voorwerp dus ontzettend veel verschillende oefeningen doen. Ze zijn er in veel verschillende gewichten van 2 kg t/m 40 kg per stuk.

  • Kettlebell Rows
  • Lunges
  • Squats
  • Military press
  • One arm presses

Plaats een reactie