Beste halterbank kopen – Top 3 voor thuis

De beste halterbank is er een waarbij je de rugleuning en/of zitvlak kunt verstellen in verschillende hoeken. Het voordeel hiervan is dat je maar 1 bankje nodig hebt om veel oefeningen mee te doen. Je hebt halterbanken waar nog extra modules aan worden toegevoegd zoals een biceps station, leg extension module, of Fly module  voor de borstspieren.

Krachtstation

Ben je opzoek naar een apparaat voor alle spiergroepen dan raad ik je aan een krachtstation of home gym te kopen. Een krachtstation is een stuk groter dus hier moet je wel de ruimte voor hebben. Je bent met zo’n apparaat wel in 1 keer klaar. Tevens zijn deze apparaten een stuk duurder maar als je echt serieus aan de slag wilt. Deze systemen zijn vaak wel robuust, dus je kunt ze altijd weer goed door verkopen via marktplaats als je er klaar mee bent.

Beste halterbank voor thuis

Trend24 multifunctionele halterbank

Beste halterbank

De absolute nummer 1 van mijn lijst is dit bankje van Trend24. Met dit bankje haal je al je fitness wensen in 1 keer in huis. Het bankje staat stevig en wiebelt niet en is bovendien in 7 standen te verstellen. Naast een standaard halterbank heeft deze ook een preachers blok voor het geïsoleerd trainen van je biceps. Een leg module voor het uitvoeren van Leg extensions en fly module voor je borstspieren. Je kunt het bankje op verschillende manieren opbouwen wat voor jou training de perfecte setting is. Tevens krijg je er ontzettend veel extra’s bij zoals dumbells,  een halterstang en gewichten!

Reviews Bol.com [usr 4.5]

 

Focus fitness force 50

Focus fitness halterbank

De nummer 2 van de lijst is een zeer goedkope halterbank. De kwaliteit van deze halterbank is iets minder dan de nummer 1 maar biedt wel de mogelijkheid om veel verschillende oefeningen te doen. De bank zelf is in 4 standen te verstellen ook decline en biedt goed comfort. Ook op deze halterbank zitten diverse modules voor de biceps, benen en borstspieren. Halterstang en halterschijven zijn niet inbegrepen.

Reviews Bol.com [usr 5]

Trend24 Fitness station

Tredns24 fitness station

De nummer 3 van de lijst is een mooie middenklasser ook weer van Trend24. Deze halterbank heeft een zeer kleine oppervlakte wat hem ideaal maakt voor thuis gebruik. Bankje kan ik 7 standen versteld worden. Bij deze bank krijg je er ook direct een aantal gewichten (15 kg) bij dus je kunt direct aan de slag. De bankjes van Trend24 hebben altijd een goed beschrijving dus zijn eenvoudig in elkaar te zetten.

Reviews Bol.com [usr 0]

 

Lees ook: beste halters voor thuis

Nog meer inspiratie nodig bekijk dan de best verkochte halterbankjes bij

Plaats een reactie