Beste trampoline met net – ingraaf en op poten

De beste trampoline met net zijn gemaakt van stevige materialen waardoor de trampoline jaren meegaat. Bekende merken van kwalitatief goede trampolines zijn Salta (Budget), Berg (midden klasse) en Avyna (Pro). Wij hebben er zelf 1 van Berg en deze laten we al jaren achter elkaar in de winter buiten staan om het jaar daarop in de zomer weer volop gebruikt te worden. Als handig overzicht heb ik alvast alle links naar top 10 lijstjes van de grootste trampoline verkoop websites voor je verzameld.

Bekijk snel de beste trampolines met net via onderstaande links:

Veiligheidsnet

Een van de belangrijkste eigenschappen van een trampoline is natuurlijk de veiligheid. Als je kinderen vrolijk op en neer springen is het natuurlijk erg belangrijk dat er niets misgaat. Zeker wat oudere kinderen gaan soms erg hoog zorg er dus in ieder geval voor dat je een goed veiligheidsnet bij je trampoline koopt.

Ronde of rechthoekige trampoline

Als je een erg ruime tuin hebt kun je eenvoudig een ronde trampoline neerzetten. Maar heb je een wat kleinere tuin dan kan het zinvol zijn een rechthoekige trampoline te kopen. Ronde trampolines maken niet optimaal gebruik van de ruimt en laten veel meer “loze” ruimte over een rechthoekige kun je eenvoudig in een hoek plaatsen. Wil je meer weten over het maken van de juiste trampoline keuze.

Beste trampoline op poten met net

Salta Combo

Met zijn 183 cm een van de kleinere trampolines maar zeker voor kinderen tot een jaar of 8 prima geschikt! Het maximaal belastbaar gewicht is 50 kilo, hij is verkrijgbaar in het Roze, Groen en Zwart. Hij is verkrijgbaar in de volgende diameters: 183, 213, 244, 251 305, 366 en 427 cm. Tevens kun je er nog los een trappetje bij kopen om eenvoudig de trampoline te betreden.

Salta combo 183 cm Roze

Salta Premium

Salta premium black trampoline met net

De Salta premium is vergelijkbaar met de Salta Combo alleen wordt het net bij deze trampoline via externe palen vastgemaakt en niet over de palen heen geschoven. De trampoline is verkrijgbaar in de diameters: 183, 213, 244, 251, 305, 366, 427 cm dus voor elke tuin een passend formaat. Verder is het een zeer stevige gegalvaniseerde trampoline met een goede prijs/kwaliteitsverhouding.

P&M Trampoline

P&M Trampoline 152 cm

Mocht je erg weinig ruimte hebben of een klein budget dan is dit de ideale trampoline voor jou. Voor iets onder de 90 euro heb je deze mooie kleine trampoline met een diameter van 152 cm al in huis. Hij kan tot ongeveer 50 kilo belast worden.

Beste Ingraaf trampoline

Voordat je een trampoline koopt moet je bedenken of je de trampoline wilt ingraven in je tuin of niet? De voordelen van een inground trampoline zijn dat er geen hoge instap/uitstap voor uw kinderen is waardoor ze de trampoline ook sneller en veiliger kunnen gebruiken. Ook staat de trampoline niet zo in het zicht aangezien hij netjes is weggewerkt in de tuin.

Je kunt niet zomaar elke willekeurige trampoline ingraven er zijn speciale trampolines die een korter frame hebben waardoor je die niet eerst 1 meter hoeft uit te graven. Tevens hebben echte inground trampolines een rand waardoor er geen speelgoed of huisdieren onder de trampoline kunnen komen. Bovendien zorgt het gaas aan de onderkant ervoor dat de lucht die verplaatst wordt als er iemand op de trampoline springt makkelijk weg kan en je dus de maximale sprongkracht behaald.

Trampoline ingraven

Nadeel is uiteraard dat het een aardige klus is om een ingraaf trampoline te plaatsen. Gelukkig krijg je bij alle inground trampolines een goede handleiding. Mocht je alvast willen weten hoe dit in zijn werk gaat lees dan volgende handleiding.

Salta inground trampolines

Salte inground trampoline met net

De ingraaf trampolines van Salta zijn niet de goedkoopste maar wel 1 van de beste kwaliteit. Met een belastbaar gewicht van 150 kilo kunnen zelfs pappa en mamma hun kunstjes laten zien. De onderrand is gemaakt van zeer stevig PVC waardoor hij jaren mee kan gaan. Hij is verkrijgbaar in 7 verschillende diameters: 183 / 213 / 244 / 251 / 305 / 366 / 427 cm. Ook is er los een mooi veiligheidsnet bij te bestellen.

Beste rechthoekige trampoline met net

Het fijne aan een grote rechthoekige trampoline is dat je veel meer ruimte hebt om allerlei trucs uit te halen. Bovendien neemt een rechthoekige trampoline minder ruimte in je tuin dan een ronde of ovale waarbij allerlei onbruikbare stukken tuin overblijven. Dus heb je een niet al te grote tuin dan zou dit een optie kunnen zijn.

Avyna Pro-line

Avyna rechthoekige trampoline met net

Een van de weinige merken die een rechthoekige trampoline met net leveren. Tevens is Avyna een van de meest exclusieve trampoline merken met een goede reputatie. Ze hebben meerdere rechthoekige trampolines in hun collectie waaronder een opklapbaar model. Het mooie is dat deze trampoline kan worden opgeklapt zodat je hem s winters eenvoudig in de schuur kwijt kan. Wat de trampolines van Avyna kenmerkt is hun hoge kwaliteit en daarbij het maximale gewicht dat de trampoline aankan. Voor de Avyna Pro-line geldt een maximaal gewicht van 140 kilo dus ook volwassenen kunnen hier prima een salto op maken. Naast dit opklapbare model hebben ze nog meer rechthoekige trampolines met net.

Plaats een reactie