Peuter tablet – Top 3

De beste peuter tablets moeten natuurlijk tegen een stootje kunnen, ze krijgen het vaak flink te verduren in de handen van een peuter. Er zijn tablets speciaal voor peuters ontwikkeld waar ze zich uren mee kunnen vermaken.

Wat is een peuter tablet

Een tablet voor peuters is niet te vergelijken met een tablet voor volwassenen. Deze tablets zijn vaak erg stevig en goed berekend op het gebruik door een peuter. Er staan vaak veel spelletjes op die leuk en leerzaam zijn voor peuters. Tegenwoordig staat er op de meeste tablet een volwaardig besturingssysteem zoals android waardoor je er ook zelf spelletje op kunt installeren via de play store. Daarnaast heeft de tablet gewoon internet toegang zodat er filmpjes en online spelletjes gespeeld kunnen worden.

Top 3 peuter tablets

Telekids tab 2 blauw

Telekids peuter tablet

De Telekids Tab 2, komt met veel voorgeïnstalleerde leerzame apps zoals Squla. Draaid op Android 5.0 en heeft een 7 inch aanraakscherm. Eigen spelletjes en apps zijn uit de play store te installeren. De camera’s zijn van een lage resolutie maar meer dan genoeg voor een peuter. Er staan leuke motion spelletjes op voor 1 en 2 spelers. Als ouders kun je instellen hoelang kinderen apps kunnen gebruiken en zijn er vele ongewenste websites gefilterd. Ook verkrijgbaar in het roze!

Reviews Bol.com

Reviews Mediamarkt.nl

Bekijk de video:

Waiky kids power tab

waiky power tablet 3 jaar

Maar liefst 50 voorgeinstalleerde spelletjes op deze peuter tablet van Waiky. Sommige spelletjes zijn wel voor grotere kinderen maar zo groeit de tablet ook mee met de peuter. Nieuwe spelletjes installeer je eenvoudig uit de play store. Ook hier zit het met de veiligheid van internet gebruik wel goed door parent control waarbij je per kind kunt aangeven waar wie bij kan. Batterij gaat een aantal uren mee bij intensief gebruik. Er zit ook een kinder funny camera op waar je geweldig leuke foto’s kunt maken met sjablonen.

Reviews Bol.com

Kurio tab- Advance

kurio peuter tablet

Nog een Kurio Tablet met veel voorgeïnstalleerde leerzame apps & spelletjes. Er zitten spelletjes bij waarbij de kinderen voor de camera moeten dansen dus rustig op de bank zitten is er niet bij. Ook de internet veiligheid en speelduur is weer in te stellen in een speciaal ouder gedeelte van de tablet. Het blue light licht is beter voor de ogen en raken minder snel vermoeid. ook verkrijgbaar in het roze.

Finding dory kindertablet

dory kindertablet

Een zeer goedkope peuter tablet is deze Finding Dory tablet voor nog geen 60 euro. Vergeleken met de andere peuter tablets in de lijst is deze wel erg traag, maar daar is de prijs ook na. Ook zit er een kleine vertraging bij het aanraken van het scherm en voordat de tablet reageert. Finding dory op de achterkant maakt een hoop goed!

Reviews Bol.com

Bekijk nog  meer peuter tablets bij Bol.com

Tablet beschermhoes

Vaak willen ouders niet dat hun kinderen op de tablet gaan omdat ze er toch vaak iets minder voorzichtig mee zijn. Gelukkig zijn er diverse goede tablet beschermhoezen die uw tablet beschermen tegen vallen en stoten. Naast het beschermen van uw tablet kunt u de tablet ook gebruiken als steun zodat je hem eenvoudig voor je neer kunt zetten. Zo heeft u langer plezier van de tablet terwijl uw kinderen er ook gebruik van kunnen maken. Bekijk de best verkochte tablet stands.

Waterdichte tablet hoesjes

Er gaat nog wel eens een glaasje water om gelukkig zijn er diverse waterdichte tablet hoesjes. Zo kun je de tablet zelfs meenemen op vlantie bij hetzwembad of aan zee.

Veiligheid

Tablet settingsVerder kenmerkt een peuter tablet zich door de vele veiligheidsopties. Zo kunnen ouders in een speciale omgeving instellen hoe lang een tablet gebruikt kan worden. Internet kan veilig gebruikt worden door de vele filter opties. Uiteraard is het nooit helemaal dicht te timmeren dus houdt altijd zelf een oogje in het zeil.

Plaats een reactie