Disclaimer

Algemeen

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Pappablogt zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen  wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Pappablogt garandeert niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Pappablogt wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Winacties

Als een persoon herhaaldelijk Pappablogt op Facebook volgt en weer ontvolgt na de winactie wordt diegene uitgesloten van deelname.

Er wordt op de blog pagina aangegeven hoelang de looptijd van de actie is.

De winnaar van de actie wordt geplaatst onder aan de pagina en op onze facebook pagina. Als er na 2 dagen geen bericht is wordt er via Facebook een persoonlijk bericht gestuurd. 2 dagen na dit bericht wordt er een nieuwe winnaar gekozen onder de deelnemers.