Beste houten speelhuisje met glijbaan – de leukste op een rij

Wat is het beste houten speelhuisje met glijbaan? Dat hangt ervan af hoe oud je kinderen precies zijn. Ik heb voor elke levensfase het beste houten speelhuisjes met glijbaan voor je verzameld. Aangezien de prijs van een houten speelhuisje wel wat hoger ligt heb ik ook de beste kunststof speelhuisjes met glijbaan voor je verzameld.

Waar koop je een houten speelhuisje met glijbaan?

Dit kan je toch het beste online doen er zijn tegenwoordig zoveel aanbieders. Bekijk hieronder een verzameling van de leukste houten speelhuisjes met glijbaan:

Houten speelhuisjes van Bol.com

Houten speelhuisjes van Fonq.nl

Waar moet je op letten

  • Kijk goed naar de afmetingen van het speelhuisje. Zeker als je een kleine tuin hebt zorg er dan voor dat je alvast in je tuin uitmeet hoe je het huisje neer wilt zetten en tot waar de glijbaan dan komt.
  • Maximale belasting sommige huisjes zijn zeer stevig en kunnen eenvoudig een volwassene houden. Andere huisjes zijn echt alleen geschikt voor kleine kinderen. Bedenk dus goed waar je het huisje precies voor wilt gebruiken.

Houten speelhuisje met glijbaan tot 5 jaar

Vanaf een jaar of 2 worden speelhuisjes echt interresant en zelfs voor deze leeftijd zijn er leuke houten speelhuisjes te krijgen. Onderstaande speelhuisjes zijn echt leuk en praktisch tot een jaar of 4, daarna wordt het wat aan de krappe kant.

Sunny Lodge

Sunny Lodge XL speelhuisje met glijbaan

Dit mooie houten speelhuisje van Sunny is zeer degelijk en wordt gemaakt van duurzaam hout. De afmetingen zijn (L x B x H) 240 x 167 x 190 cm.

 

Lees ook: De beste trampolines met net

Plaatsen houten speelhuisje

Natuurlijk heeft het plaatsen van zo’n houten speelhuis wel wat voeten in de aarde. Bij de meeste huisjes zit een goede beschrijving waarmee het wel moet lukken naar hierbij nog een aantal tips:

Als je lang wilt genieten van het speelhuisje moet je hem voordat je hem plaatst goed beitsen of verven anders is hij binnen een paar jaar door en door verrot.

Veranker de poten goed stevig in de grond zo voorkom je dat het huisje scheef gaat staan of zelfs omvalt!

 

Ferdi

Ik werk als Research Associate bij Genmab een biotech bedrijf, waar ik verantwoordelijk ben voor het ontwikkelen van automatiseringsoplossingen voor het laboratorium. Daarnaast vind ik het leuk om via mijn blog mijn ervaringen en kennis te delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *